Κυριακή, Απριλίου 21, 2013

Τρέισι Σπυριδάκος: Καλλονή πρωταγωνίστρια στις ΗΠΑ από τη Σκάλα Λακωνίας!

treisi-spyridakos-kalloni-protagonistria-stis-ipa-apo-ti-skala-lakonias-foto Οι περισσότεροι λάτρεις των αμερικανικών σειρών, που με ποικίλους τρόπους κατορθώνουν και τις παρακολουθούν σχεδόν ταυτόχρονα με τις ΗΠΑ, μέσα από τα κομπιούτερ τους, ανεξάρτητοι όσο ποτέ από τα εδώ κανάλια, που αν εξαιρέσεις το Σταρ, παίζουν τουρκικές σειρές, όπως παλιά μεξικάνικες και ελληνικά αρχαιολογικής αξίας κατασκευάσματα.....


Από τους θεατές αυτών των σειρών και τον Κοσμά Βίδο μάθαμε πως η κεντρική πρωταγωνίστρια του «Revolution», μια ευφάνταστη, καλοστημένη σειρά επιστημονικής φαντασίας του NBC, είναι η ηθοποιός Τρέισι Σπυριδάκος, από τη Σκάλα Λακωνίας.

Η πολύ όμορφη, με εξαιρετική εκπαίδευση υποκριτική και δουλευταρού πρωταγωνίστρια, έχει γεννηθεί στο Γουίνιπεγκ του Καναδά από τον Γεώργιο και την Αναστασία Σπυριδάκου, αλλά μετακόμισε με τους δικούς της και τα δύο αδέλφια της στη Σκάλα Λακωνίας, όταν ήταν τεσσάρων ετών! Πέντε χρόνια αργότερα η οικογένεια επέστρεψε στον Καναδά για να ασχοληθεί με το εστιατόριο που διατηρούσε εκεί. Η Τρέισι ξεκίνησε να ασχολείται με την ηθοποιία στα γυμνασιακά της χρόνια, σπούδασε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ηθοποιών της Μανιτόμπα και το 2007 μετακόμισε στο Βανκούβερ με σκοπό να εργαστεί ως ηθοποιός.

Γρήγορα άρχισε να εμφανίζεται σε μικρούς ρόλους στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο. Πρώτος μεγάλος ρόλος της, εκείνος της Σάρλοτ στο επιτυχημένο «Revolution», ο οποίος ανέβασε κατακόρυφα τις μετοχές της και την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό - η σειρά προβάλλεται σε ΗΠΑ, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Νότια Αφρική, Γαλλία και Αγγλία. Η ίδια παραμένει ψύχραιμη μπροστά στην ξαφνική δημοσιότητα και στους φανατικούς της θαυμαστές που φτάνουν τα 10.000.000 θεατών ανά επεισόδιο.

Είναι πάντα λάτρης της Ελλάδας, την οποία επισκέπτεται τακτικά κι από τους γνώστες της αμερικανικής σόου μπιζ θεωρείται πως βρίσκεται μόλις στην αρχή και μια τεράστια καριέρα ανοίγεται μπροστά της…newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου