Σάββατο, Μαΐου 18, 2013

Νέα επίθεση εναντίον δημοσιογράφων του αθλητικού ρεπορτάζ

Νέα επίθεση εναντίον δημοσιογράφων του αθλητικού ρεπορτάζΔύο νέα κρούσματα απρόκλητης επίθεσης με θύματα δημοσιογράφους του αθλητικού ρεπορτάζ καταγράφηκαν αυτή την εβδομάδα αυξάνοντας επικίνδυνα πλέον τη λίστα των βίαιων επιθέσεων, χωρίς να αντιδρά κανείς από τους αρμόδιους φορείς.......
. Δυστυχώς το φαινόμενο – εκτός του ότι αρχίζει να παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις, συνοδεύεται και από μια έντονη διάθεση αποσιώπησης και κουκουλώματος που δεν βοηθά στην αντιμετώπισή του! Συνήθως οι εμπλεκόμενες πλευρές, από διαφορετικές βεβαίως αφετηρίες η κάθε μία και για αυτονόητους λόγους (τρόπος του λέγειν), επιθυμούν την απόκρυψη του γεγονότος. Αυτό όμως που προκαλεί μεγαλύτερη ανησυχία είναι η σιωπηλή στάση που κρατά μεγάλη μερίδα των δημοσιογράφων όταν γίνονται μάρτυρες τέτοιων βίαιων περιστατικών ή αποδέκτες σχετικών πληροφοριών.
Επιστρέφοντας όμως στο γεγονός με τα δύο νέα κρούσματα αυτής της εβδομάδας, σημειώνεται ότι λόγω όσων αναφέρθηκαν παραπάνω, καθίσταται δύσκολο να καταγραφούν ολοκληρωμένα και να διασταυρωθούν τα περιστατικά. Τα κλειστά στόματα είναι το κύριο χαρακτηριστικό που συναντά κανείς προσπαθώντας να τα διερευνήσει στο πλαίσιο του ρεπορτάζ. Για αυτό με κάθε επιφύλαξη αναφέρουμε ότι την περασμένη Τρίτη και ενώ ήταν σε εξέλιξη η γενική συνέλευση της ΑΕΚ, λέγεται ότι ο δημοσιογράφος του SPORT FM έγινε στόχος επίθεσης, ενώ δεν την γλίτωσε ούτε ο ρεπόρτερ της NOVA που κάλυπτε το θέμα! Θυμίζουμε ότι πριν μια εβδομάδα θύμα ξυλοδαρμού είχε πέσει δημοσιογράφος της εφημερίδας «Γαύρος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου