Τετάρτη, Απριλίου 23, 2014

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΠΟ 0 ΕΩΣ 10 ΕΤΩΝ !

Ακόμη και πριν συμπληρώσει το πρώτο έτος της ηλικίας του μπορεί κάποιος να συγκαταλέγεται στους ισχυρότερους ανθρώπους στον πλανήτη. Έχουν φροντίσει γονείς :::

και γονίδια γι' αυτό... Το Business Insider κατάρτισε έναν κατάλογο με τους ισχυρότερους κάθε ηλικίας. Ξεχωρίζουν οι ανήλικοι, οι οποίοι οφείλουν τη “δύναμη” τους, τόσο στη μελλοντική εξουσία, που πρόκειται να έχουν, όσο και στην τεράστια περιουσία που τους κληροδοτεί το όνομά τους.

Αυτοί είναι οι ισχυρότεροι στον πλανήτη από 0 έως 10 ετών.

0 ετών: Πρίγκιπας George του Κέιμπριτζ
Ο γιος του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ, είναι τρίτος στη σειρά για τη διαδοχή της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ στο βρετανικό θρόνο. Μάλιστα, ο μηνών πρίγκιπας πραγματοποιεί αυτή την περίοδο την πρώτη του βασιλική περιοδεία στη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία.



Ενός έτους: Margaret Laura «Mila» Hager
Η εγγονή του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, George W. Bush είναι κόρη της Jenna Bush Hager και του Henry Hager. Γνωστή ως Mila είναι η πρώτη εγγονή-και δισέγγονη- δύο πρώην προέδρων των ΗΠΑ.



Δύο ετών: Blue Ivy
Η Blue Ivy -οι γονείς της προσπάθησαν ανεπιτυχώς να κατοχυρώσουν την αποκλειστικότητα του ονόματος- είναι καρπός δύο εκ των μεγαλύτερων ονομάτων της ποπ και του hip-hop. H κόρη της Beyoncé και του Jay Z θεωρείται ήδη... ιέρεια της μόδας, πολίτης του κόσμου και τραγουδίστρια, καθώς συμμετέχει στο τραγούδι του πατέρα της «Glory».



Τριών ετών: Alexis Martin
To νεότερο μέλος της Μensa Arizona. H 3χρονη έγινε προσφάτως μέλος της παγκόσμιας κοινότητας των ιδιοφυϊών, καθώς στο σχετικό τεστ ευφυίας έπιασε 160. Η Martin διαβάζει όπως ένα παιδί που πηγαίνει πέμπτη τάξη Δημοτικού, ενώ έμαθε μόνη της ισπανικά με ένα iPad... είναι αυτοδίδακτη.



Τεσσάρων ετών: Miles Hideo Williams
Γιος του ιδρυτή και πρώην CEO του Twitter, Evan Williams. Οταν ο Evan Williams και η σύζυγός του Sara Morishige, έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, η νέα μαμά φρόντισε να μεταδίδει μέσω Τwitter τη γέννα...Ο Miles έχει το δικό του προσωπικό λογαριασμό και 37 followers.



Πέντε ετών: Benji Brin
Ο Benji Brin είναι γιος του συνιδρυτή της Google Sergey Brin και της ιδρύτριας του 23andMe Anne Wojcicki. Εκτός του ότι φέρει ένα από πλέον «βαριά» ονόματα στο χώρο της τεχνολογίας, έχει ήδη κατοχυρώσει το δικό του site το Benjibrin.com. Οι γονείς του δώρισαν δείγμα του DNA του Benji στο 23andMe για το καλό της επιστήμης.



Έξι ετών: Ella Gordon
Η κόρη του οδηγού αγώνων αυτοκινήτου Jeff Gordon αποτελεί μία ακόμη απόδειξη ότι το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά. Έκανε τα πρώτα... βήματά της σε πίστα, καθώς οδήγησε το ίδιο αυτοκίνητο που ο τέσσερις φορές πρωταθλητής του Sprint Cup είχε οδηγήσει όταν ήταν μικρός. Μάλιστα, το αυτοκίνητο φέρει το όνομά της και τον αριθμό 24, με τον οποίο τρέχει ο πατέρας της.



Δείτε και τα υπόλοιπα ισχυρά παιδιά του πλανήτη εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου