Τετάρτη, Απριλίου 23, 2014

ΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 5 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;




Σύμφωνα με έρευνα μεγάλου πρακτορείου ταξιδιών της Αμερικής αυτές είναι οι 5 καλύτερες παραλίες στον κόσμο...

Μέσα σε αυτές και μία ελληνική παραλία.



Whitehaven Beach Αυστραλία

Η Whitehaven Beach είναι επτά χιλιομέτρων δίνη νερού της θάλασσας και παρθένας πυριτικής άμμου στο Whitsunday Island, στα ανοικτά των ακτών του Queensland της Αυστραλίας. Ένας παράδεισος για κολύμβηση, ιστιοπλοΐα και κατάδυση!


White Beach, Borocay Island, Φιλιππίνες

Τα 7.000 νησιά των Φιλιππίνων έχουν πάρει δίκαια το μερίδιό τους κι έχουν εισβάλλει στις καλύτερες παραλίες του κόσμου. Η Borocay έχει κάνει ένα όνομα για τον εαυτό της τα τελευταία χρόνια λόγω του αριθμού των beach bars και τις λογικές τιμές στα θέρετρα της περιοχής. Αν και είναι μία από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες, ωστόσο μπορεί κανείς να βρει μικρές οάσεις απομόνωσης και ηρεμίας.
Ναυάγιο Ζάκυνθος

Πολλοί θα είναι εξοικειωμένοι με την εικόνα του Ναυαγίου στην Ελλάδα, αλλά λίγοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον βράχο που περιβάλλεται απ τον όρμο και τα καταγάλανα νερά. Σίγουρα τον έχετε συναντήσει πολλές φορές σε όμορφα καρτ ποστάλ... Η πραγματική ομορφιά του τοπίου όμως είναι κάτι παραπάνω από μαγική.
Hot Water Beach, Νέα Ζηλανδία

Και όπως μπορείτε να φανταστείτε όντως η παραλία έχει ζεστό νερό! Αυτή η παραλία δεν είναι στη λίστα για την απαράμιλλη ομορφιά της, αλλά και για τη μοναδική εμπειρία που μπορείτε να απολαύσετε εδώ. Βρίσκεται σε μια περιοχή της ηφαιστειακής δραστηριότητας στη Βόρειο Νησί της Νέας Ζηλανδίας, λέγεται Hot Beach Water και είναι ακριβώς αυτό! Ένα υπόγειο ποτάμι με ζεστό νερό ρέει κάτω από την επιφάνεια της άμμου, αν σκάψετε μια τρύπα θα μπορείτε να φιλοξενήσει τον εαυτό σας σε ένα πολύ ζεστό φυσικό "υδρομασάζ".
Anse Source d'Argent,La Digue,Σεϋχέλλες

Τα τέλεια νησιά των Σεϋχελλών είναι αυτό που πολλοί θεωρούν ότι είναι παράδεισος. Η ρομαντική με ροζ άμμο παραλία Anse Source d'Argent στο La Digue είναι το όνειρο κάθε νεόνυμφων. Οι ύφαλοι παρέχουν προστασία από τα κύματα και το καθιστούν ιδανικό για κολύμβηση και τους λάτρεις της φύσης οι οποίοι θα απολαύσουν πασίγνωστες γιγαντιαίες χελώνες που κατοικούν στα νησιά.
Πηγή metrogreece.gr - enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου