Κυριακή, Απριλίου 20, 2014

Επεισοδιακή η λαμπρατζιά με προσαγωγές στη Λευκωσία



Επεισοδιακό ήταν το άναμμα της λαμπρατζιάς σε περιοχή των Λατσιών Λευκωσίας, με νεαρούς να ρίχνουν τη φωτιά ελαστικά προκαλώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα. Στην παρουσία μελών της κυπριακής αστυνομίας που έσπευσαν να επιβάλουν την τάξη, οι νεαροί εξαγριώθηκαν ρίχνοντας κροτίδες και πέτρες εναντίον του περιπολικού.


Όλα έγιναν, στις 11.50 το βράδυ, όταν μηχανοκίνητο περίπολο μετέβη σε περιοχή της Λευκωσίας, όπου αριθμός νεαρών είχε τοποθετήσει ελαστικά αυτοκινήτων κοντά σε εκκλησία και τα έριξαν στη λαμπρατζιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Όταν τα δύο μέλη της ΜΜΑΔ ζήτησαν από τους νεαρούς να απομακρύνουν τα ελαστικά, αυτοί άρχισαν να ρίχνουν κροτίδες ενώ 27χρονος, έριξε πέτρα προς το περιπολικό με αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι της πόρτας του συνοδηγού.

Ο 27χρονος συνελήφθη αφού προηγουμένως κτύπησε με το χέρι του στο πρόσωπο τον ένα αστυνομικό. Στην περιοχή μετέβησαν και άλλα περίπολα της ΜΜΑΔ εναντίον των οποίων οι νεαροί έριχναν πέτρες, με αποτέλεσμα επτά από αυτά να υποστούν ζημιές.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις αστυνομικοί οι οποίοι μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και απολύθηκαν, ενώ ταυτόχρονα τους χορηγήθηκε άδεια ασθενείας για δύο ημέρες ενώ στην περιοχή κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία έσβησε τη φωτιά.

Δέκα πρόσωπα οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Λατσιών όπου ανακρίθηκαν χωρίς όμως να προκύψει οτιδήποτε εναντίον τους και αφέθηκαν ελεύθερα.

Πηγή: ant1wo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου