Δευτέρα, Απριλίου 21, 2014

Αυτή είναι η επίμαχη λίστα του σ@ξ της Λίντσει Λόχαν: Ποιους περιλαμβάνει



Σάλος έχει προκληθεί με την επίμαχη λίστα της Λίντσει Λόχαν που περιλαμβάνει τα ονόματα 36 διασήμων με τους οποίους έχει συνευρεθεί ερωτικά. Η ίδια η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι η λίστα είναι αληθινή και...εξηγεί γιατί την έγραψε.
Με ηχηρά ονόματα όπως του Τζάστιν Τιμπερλέικ και του Χοακίν Φοίνιξ, η λίστα που δημοσίευσε το περιοδικό In Touch έχει αναστατώσει το Χόλιγουντ.

Ανάμεσα στα 36 διάσημα ονόματα περιλαμβάνονται οι Ανταμ Λεβίν, Ζακ Εφρον, Τζάστιν Τιμπερλέικ, Χοακίν Φοίνιξ και Κόλιν Φάρελ.

Ωστόσο κάποια από τα ονόματα είχαν σβηστεί με μαρκαδόρο, μιας και θα υπήρχαν νομικές συνέπειες μετά την δημοσίευση τους, αφού οι συγκεκριμένοι διάσημοι είχαν οικογένειες και παιδιά, σύμφωνα με το περιοδικό.

Η Λόχαν παραδέχτηκε την ύπαρξη της επίμαχης λίστας, μιλώντας την Πέμπτη στην εκπομπή Watch What Happens Live του Αντι Κοέν, εξηγώντας ότι η λίστα ήταν το πέμπτο βήμα στη διαδικασία απεξάρτησης της στην ομάδα των Ανώνυμων Αλκοολικών στην οποία συμμετείχε για καιρό: «Ηταν προσωπικό αρχείο και δεν ξέρω ποιος το υπέκλεψε. Είναι πολύ ντροπιαστικό όλο αυτό για μένα»

Δείτε τα ονόματα της επίμαχης λίστας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου