Παρασκευή, Απριλίου 25, 2014

ΑΓΡΙΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΕ «ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟ» ΤΗΣ ΔΤ-ΝΕΡΙΤ!

Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Φτούσου ρε.... ξεφτίλα συν...της πλάκας. Άχρηστε.... προδότη, ντροπή σου ρε...
που εξαιτίας σου 2.500 χιλιάδες είναι άνεργοι! Αυτά και πολλά άλλα που δεν μπορούν να μεταφερθούν δημόσια, ακούστηκαν μεταξύ των...
πολλών γαλλικών σε εστιατόριο της Αγίας Παρασκευής κοντά στο ραδιομέγαρο, με «αξιωματούχο» της ΔΤ-ΝΕΡΙΤ!!!

Το εν λόγω πρόσωπο εντοπίστηκε να απολαμβάνει ψητά παιδάκια με εκλεκτή συντροφιά(έχει αδυναμία στα παϊδάκια όπως και παλαιότερα στα Λιόσια)από πρώην απολυμένους της ΕΡΤ, που βρέθηκαν στον ίδιο χώρο. Ο ΝΕΡΙΤης, «αξιωματούχος» όταν τους αντελήφθη προσπάθησε να κρυφτεί, φοβούμενος τα χειρότερα πίσω από ένα τραπέζι καλυπτόμενος από άλλα πρόσωπα.

Εκεί έμεινε εγκλωβισμένος για περισσότερες από δυόμιση ώρες, αφού δεν μπορούσε να φύγει. Φεύγοντας οι απολυμένοι, αφού τον ανακάλυψαν κρυπτόμενο και με το κεφάλι «κάτω» σε αδιάκριτο τραπέζι, άρχισαν να του τα χώνουν χοντρά, με διάθεση χειροδικίας.

Οι θαμώνες, που ήταν γεμάτο το εστιατόριο, σηκώθηκαν όρθιοι σαν «καλάμια» και δεν πίστευαν τα όσα άκουγαν τα αυτιά τους και έβλεπαν τα μάτια τους, ξεφτιλίζοντας και βρίζοντας δημόσια ένα πρόσωπο. Αμέσως μετά αποχώρισαν, λεγοντάς του ότι δεν αξίζει ούτε για.. φτύσιμο και όταν τους συναντά να εξαφανίζεται. ο «αξιωματούχος», βρίσκεται μεταξύ των 4 προσφάτως «προαχθέντων» Γενικών!!!

Αλήθεια τι γίνεται με αυτούς; Έχουν αρμοδιότητες «ψειρίζουν» μαϊμούδες τι κάνουν; Κάτι διευθυντές-συντονιστές, με πρόσκληση ενδιαφέροντος τους ψάχνετε ακόμα σε σακουλάκια του «κλιν;» αυτά δεν υπάρχουν εδώ και χρόνια. Αλλού ψάξτε!

Κάτι ανάλογο συνέβη και μέσα στο ραδιομέγαρο μεταξύ της Ρίκας Βαγιάννη και του αρχισυντάκτη της εκπομπής «πάντα ν΄ανταμώνουμε» που έπιασε «πάτο» το βράδυ της ανάστασης. Τα όσα ακούστηκαν στην μεταξύ τους συζήτηση ακούγονται μόνο σε ειδικούς χώρους. Η Ρίκα ήταν ασυγκράτητη. Όσο για την εκπομπή, αβέβαιο το μέλλον της.

Από την άλλη ο γουρλομάτης και κυνικός Προκοπάκης ετοιμάζεται να αντικαταστήσει το λογότυπο του «μορφώματος» της ΔΤ με εκείνο της ΝΕΡΙΤ, αφού το λογότυπο της ΕΡΤ το πήρε «ενθύμιο» ο Καψής!!! Παράλληλα θα προχωρήσει σε αντικατάσταση όλων των παρουσιαστών, ειδήσεων και εκπομπών με νέα πρόσωπα, πιστεύοντας ότι έτσι ξεκινάει η νέα τηλεόραση με την ονομασία ΝΕΡΙΤ. Άρχοντας και συμπαραστάτης του, ο Βασίλης Θωμόπουλος. Βρε που καταντήσαμε(!).

Οι πληροφορίες μας λένε ότι το Μαξίμου δεν εγκρίνει μια τέτοια εξέλιξη. Αν κάτι τέτοιο είναι αληθές, τότε θα πρέπει να εξεταστούν όλοι εμπλεκόμενοι από κορυφαίο ψυχίατρο!!! Πάντως οι εργαζόμενοι διμηνίτες τώρα κατάλαβαν το τι ακριβώς τους περιμένει. Το ραδιομέγαρο κρύβει μέσα του μια βόμβα τύπου «Χιροσίμας». Το αν εκραγεί η όχι ο χρόνος και οι διμηνίτες θα.. δείξουν.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θέμα ΕΡΤ παγώνει, και οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν μετά τις εκλογές και ανάλογα με το αποτέλεσμα. Δηλαδή όλα είναι στον αέρα. Πάντως οι απολυμένοι της ΕΡΤ, η ΠΟΣΠΕΡΤ και οι εργαζόμενοι της ERToren, είναι αισιόδοξοι, ότι η μάχη μου δίνουν εδώ και 10 μήνες για ελεύθερη και ανοιχτή ΕΡΤ σύντομα θα είναι γεγονός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου