Τετάρτη, Απριλίου 16, 2014

Ο Σταύρος Θεοδωράκης «κόβει» τον Νίκο Δήμου: Να μην παίζουμε με το θρησκευτικό αίσθημα του κόσμου



«Οι πολιτικοί δεν πρέπει να παίζουν με το θρησκευτικό συναίσθημα του κόσμου» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega και...«άδειασε» τον Νίκο Δήμου λέγοντας πως είναι υπερβολή να του χρεώνουν απόψεις στελεχών ή ανθρώπων που έχουν δηλώσει ότι στηρίζουν το Ποτάμι.
Ας σημειωθεί ότι ο Νίκος Δήμου, ο οποίος απολαμβάνει επί σειρά ετών, να προβάλει θέσεις που πηγαίνουν κόντρα στο λαϊκό αίσθημα -για να αποδείξει, προφανώς, πόσο έξυπνος και μορφωμένος είναι- δήλωσε ότι το Αγιο Φως «θα μας κοστίσει πάλι» και πρόκειται για παγανιστικό έθιμο.
Επίσης, σχολιάζοντας τη δήλωση του Θεόδωρου Πάγκαλου πως θα ψηφίσει το Ποτάμι στις επερχόμενες εκλογές, ο Σταύρος Θεοδωράκης υπενθύμισε παλαιότερη δήλωση του Χαρίλαου Φλωράκη ότι «η ψήφος δεν μυρίζει».

«Εμείς δεν έχουμε το manual της πολιτικής με απαντήσεις σε όλα τα ζητήματα. Εμείς έχουμε συγκεκριμένες αρχές», είπε και πρόσθεσε πως μετά τις ευρωεκλογές και αφού θα έχει γίνει η καταγραφή της δύναμης του Ποταμιού, θα παρουσιαστεί η πλατφόρμα των θέσεων του κόμματος, το εθνικό σχέδιο δράσης, «ώστε να δούμε με ποιους μπορούμε να κυβερνήσουμε».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε την ανάγκη μείωσης της χρηματοδότησης των κομμάτων καθώς, όπως είπε, τα μεγάλα κόμματα στην Ελλάδα έχουν πάρει πάνω από 500 εκατ. ευρώ για τη λειτουργία τους την τελευταία δεκαετία.

«Στην Ελλάδα η ψήφος ανά πολίτη στοιχίζει 10 ευρώ, την ώρα που στη Γερμανία στοιχίζει μόλις 3 ευρώ. Για αυτό το λόγο εμείς φτιάξαμε ένα κόμμα "βιοτεχνία" και για αυτό μας κατηγορούν. Αυτή όμως είναι η διαφορά μας» εξήγησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου