Τετάρτη, Απριλίου 23, 2014

Φουντώνει το κίνημα: «Πυρήνας Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή»

Η δράση της σελίδας και τα τελεσίγραφα στην ηγεσία του κόμματος


Απαριθμώντας σχεδόν 4.500 μέλη, η σελίδα «Πυρήνας Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή» στο facebook εντείνει τη δράση και την παρέμβασή της όσο περνάει ο καιρός. Με κυριότερα στοιχεία την κριτική στον Αντώνη Σαμαρά και τις δριμύτατες επιθέσεις σε όποιον κάνει -ακόμα και ήπια- σχόλια για τον πρώην πρωθυπουργό, η σελίδα τείνει να γίνει το «μάτι και το αυτί» του Κώστα Καραμανλή στο Διαδίκτυο, αφού οτιδήποτε κινείται στον θαυμαστό αυτόν κόσμο και αφορά τον πρώην ένοικο του Μαξίμου δεν περνάει απαρατήρητο.

Ιδιαίτερα τα θέματα που αφορούν τα έργα και τις ημέρες του στην πρωθυπουργία προβάλλονται κατά κόρον, ενώ υπάρχει έντονη και η φιλορωσική στάση, με εμφανή την ιδιαίτερη αδυναμία στον Βλαντιμίρ Πούτιν και τις αγαστές σχέσεις του με τον Κώστα Καραμανλή.

Το ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι η οξεία κριτική στη σημερινή Ν.Δ., που πολλές φορές αποκαλείται Πολιτική Ανοιξη, αλλά και προσωπικά στον ίδιο τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Εντείνοντας το τελευταίο διάστημα την παρέμβασή της, η σελίδα έκανε λόγο ακόμα και για επιστροφή του Κώστα Καραμανλή στην ενεργό πολιτική. Σχολιάζοντας μάλιστα τις φήμες περί αλλαγής ονόματος της Ν.Δ. με ένα εκτενές κείμενο, προειδοποιεί πως «δεν θα επιτρέψουμε η Νέα Δημοκρατία να γίνει παραμάγαζο κανενός μεγαλοεργολάβου, κανενός μεγαλοεκδότη, κανενός μεγαλοκαναλάρχη. Κάτι τέτοιο ποτέ δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα και ούτε πρόκειται να γίνει. Και όποιος πιστεύει πως τα πράγματα είναι διαφορετικά δεν έχει παρά να προκαλέσει την τύχη του». Χαρακτηριστικό της σελίδας είναι και οι πολλοί «διάσημοι» φίλοι της, καθώς ανάμεσα σε εκείνους που την παρακολουθούν είναι ο Γιώργος Παπανικολάου, ο Κώστας Πουπάκης και άλλα στελέχη που αναδείχθηκαν επί Καραμανλή.



parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου