Κυριακή, Απριλίου 20, 2014

Σοβαρός τραυματισμός από αυτοσχέδιο βαρελότο στη Σαντορίνη -Τέσσερα άτομα στο νοσοκομείο



Ασχημη κατάληξη είχε για τέσσερα άτομα στη Σαντορίνη το βράδυ της Ανάστασης, καθώς τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν με αεροδιακομιδή στο Ηράκλειο.
Λίγα λεπτά μετά από την Ανάσταση ένας άνδρας έριξε από ταράτσα βαρελότο, με μεγάλη ποσότητα πυρίτιδας στο προαύλιο του Ιερού Ναού Παναγίας του Ακάθιστου Υμνου, στην Οία της Σαντορίνης. Η ισχυρή έκρηξη που ακολούθησε προκάλεσε τον τραυματισμό επτά ατόμων, από τους οποίους οι τέσσερις σοβαρά.

Οι τελευταίοι μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, στο Ηράκλειο, με ιδιωτικό αεροσκάφος. Πρόκειται για τρεις Αμερικανούς, δύο γυναίκες και ένας άνδρας, και έναν Ελληνα. Από αυτούς, σε πιο σοβαρή κατάσταση αλλά εκτός κινδύνου βρίσκονται οι δύο Αμερικανίδες και ο Ελληνας.

Στους άλλους τρεις τραυματίες-ένας Ελληνας και δύο Κύπριοι- παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και δεν κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία τους. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του απερίσκεπτου που έριξε το βαρελότο στο προαύλιο που εκείνη την ώρα ήταν γεμάτο κόσμο.
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου