Δευτέρα, Απριλίου 21, 2014

MAINETAI YΠΟΓΕΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΩΝ -ΣΑΜΑΡΙΚΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ...ΑΚΙΝΗΤΟΣ ΩΣ ΒΟΥΔΑΣ

Ο πυρήνας υποστηρικτών του Κ.Καραμανλη έδωσε απάντηση σε ιστολόγιο της πολιτικής άνοιξης. Αντιγράφουμε

"Η ναυαρχίδα του σαμαρισμού είναι το γνωστό σε όλους Antinews.
Σήμερα, Άγια μέρα, κάποιοι θέλησαν να μας ταυτίσουν για μια ακόμη φορά με πρόσωπα και καταστάσεις. Συνηθισμένα πλέον τα βουνά στα χιόνια, έτσι και εμείς συνηθισμένοι και λίγο πολύ προετοιμασμένοι για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Άλλωστε μια σελίδα όπως η δική μας (και αναφερόμαστε σε όλους) που πολλαπλασιάζεται ραγδαία όχι μόνο σε like αλλά και σε αναγνωσιμότητα, θα είναι ένα μεγάλο αγκάθι για κάποιους.
Μην απορείτε σε τι αναφερόμαστε θα είμαστε ξεκάθαροι, όπως κάνουμε πάντα.

Σημερινό δημοσίευμα του Antinews μας ονοματίζει (και συγκεκριμένα ονοματίζει μόνο εμάς) για την αναδημοσίευση του tweet του κυρίου Αντώναρου για την κριτική που άσκησε για το ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ.. Για μια ακόμη φορά μας ταυτίζουν με πρόσωπα.... αλλά μας ταυτίζουν με πρόσωπα που εκείνοι επιλέγουν. Έχουμε κατά καιρούς ανεβάσει αρκετές απόψεις και tweets από βουλευτές τις λεγόμενης καραμανλικής πτέρυγας. Αναφέρουμε ενδεικτικά: Παυλόπουλου, Βλάχου, Πουπάκη, Στυλιανίδη, Κουμουτσάκου, Παπαθανασίου και πολλών άλλων. Μια λεπτομέρεια που τους διαφεύγει...μάλλον εσκεμμένα.

Εμείς γραμμές δεν ακολουθούμε, δεν εξυπηρετούμε δεν τασσόμαστε.. κινούμαστε όπως μας λέει η καρδιά μας, το μυαλό μας, η ψυχή μας. Ναι δεν το κρύψαμε ποτέ πιστεύουμε στο πρόσωπο του Κώστα Καραμανλή, στον άνθρωπο που υπερασπίστηκε τα εθνικά μας συμφέροντα και όχι μόνο. Αν αυτό είναι αμάρτημα λιθοβολίστε μας, αλλά όταν σε μια χώρα υπάρχει σύνταγμα που ορίζει την ελεύθερη βούληση και γνώμη και εμείς βάσει αυτού εκφραζόμαστε.
Η δική μας γραμμή είναι μια και λέγεται ΕΛΛΑΔΑ. Σε αυτήν πιστεύουμε, αυτήν θα στηρίξουμε και ταχθούμε σε όποιον μας αποδείξει ότι έχει τις ίδιες προθέσεις. Προς το παρόν για εμάς (και ομιλώ για τους διαχειριστές της σελίδας μας) ο μόνος που το υπερασπίστηκε έχει όνομα και λέγεται Κώστας Καραμανλής.

Τη λέξη" συμφέρον "δεν την εντάξαμε πουθενά. Έχουμε πει κατά καιρούς ότι απλοί εργαζόμενοι πολίτες είμαστε. Βέβαια για κάποιους είναι άξιο απορίας ίσως οι πολιτικές μας απαντήσεις. Αλλά όπως έχει πει και ο Αριστοτέλης ο άνθρωπος είναι πολιτικό όν πόσο μάλλον ο Έλληνας. Δεν ξέρουμε γιατί είναι τόσο μεμπτό να ξέρεις τι πρέπει να διαβάζεις, να ασκήσεις κριτική, να μην γίνεσαι πρόβατο. Αν αυτό σημαίνει ότι εξυπηρετούμε συμφέροντα ναι το κάνουμε, με τη μόνη διαφορά ότι τα συμφέροντα μας είναι η Πατρίδα.

Εμείς άλλωστε επιλέξαμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα, να αποκαλύψουμε αλήθειες, να αναδείξουμε το έργο του Κώστα Καραμανλή. Δεν κερδίζουμε οικονομικά ούτε από τα Like που εισπράττουμε, ούτε από τις κοινοποιήσεις των μελών μας. Δεν είμαστε δημοσιογράφοι που έχουν στόχο το λαβράκι, ούτε μεγαλοεκδότες που αυγατίζουν τα χρήματά τους (μακριά από εμάς αυτοί οι ... στόχοι).

Εμείς επιλέξαμε να ενωθούμε με ένα σκοπό και μόνο.
Όταν κάποιος κάνει κάτι για τη χώρα λέμε ΜΠΡΑΒΟ και είμαστε μαζί του... Βασική αρχή του καραμανλισμού. Βάση αυτής ταχθήκαμε και στο κόμμα που λέγεται Ν.Δ. Μάθαμε να τιμάμε, να παλεύουμε, να μοιραζόμαστε, να επιβραβεύουμε και πάνω από όλα να αναγνωρίζουμε.

Εμείς δημιουργήσαμε μια σελίδα για έναν άνθρωπο που αγαπάμε, πιστεύουμε, εμπιστευόμαστε. Είμαστε όμως σίγουροι ότι αντίστοιχες σελίδες υπάρχουν και για άλλους. Δεν είδαμε να γίνεται καμία αναφορά επίπληξης σε αυτές παρά μόνο στη δική μας.

Όχι ότι μας ενοχλεί.
Άλλωστε ό,τι μας χτυπάει μας δυναμώνει.
Σας ευχαριστούμε!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου