Σάββατο, Απριλίου 19, 2014

TO ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔEΝ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΧΜΗ Η ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ

Μην σας παραμυθιάζουν οι της πολιτικης ανοιξης. Κανεις δεν θέλει επιστροφή στο Ευρώ κι αν ακόμη γραφικοι του Σύριζα το φωνάζουν απλώς ηλίθιοι είναι δεν αποτελούν, ούτε καν πλειοψηφία στο κόμμα τους.
Το διλημμα, το πραγματικό ουσιαστικό δίλημμα, είναι εάν θα ξεκαθαρίσουμε οτι είμαστε με τη Νέα Δημοκρατια του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή και όχι με το μόρφωμα της πολιτικής ανοιξης του Αντώνη Σαμαρά.

Θα πρέπει να μη δειλιάσουμε να δείξουμε στο Σαμαρά την έξοδο. Κι αυτό θα γίνει εάν ψηφίσουμε οι Καραμανλικοι και δεξιοι Σύριζα, ώστε να μεγαλώσει η διαφορά με τη "Νέα Δημοκρατια" του Σαμαρά και πάει στο καλό κι αυτος και η παρεούλα του..

Θα πρέπει να διαμορφώσουμε τις βάσεις εκεινες που θα μας δώσουν το δικαίωμα να στήσουμε έναν νέο αρχηγό και να πάει ο Σαμαράς σπιτι του. Με αυτόν τον νεο ηγέτη της Νέας Δημοκρατιας μπορούμε να αντιπαλέψουμε τον Συριζα και να ενώσουμε κυρίως όλη τη δεξιά που δεν γυρνά πισω γιατι βρίσκεται ή νομίζει ο καημένος ότι βρισκεται στο τιμόνι ο Αντωνη Σαμαρας.

Τα όσα θετικά έχουν γίνει έγιναν με τις θυσίες του ελληνικού λαου. Σε μονόδρομο προχωρούσε ο Σαμαράς κι όμως έκανε τεράστια λάθη.

Δική του ειναι η ευθύνη για τη σημερινή απόγνωση των Ελλήνων και δική του που συνεπραξε με το ΠΑΣΟΚ

Ολοι οι νεοδημοκρατες ενωμένοι σε δημους και Ευρωβουλη θα πρέπει να στηριξουμε επιλογές μακριά απο τις επιλογές Αντωνη Σαμαρά. Αρκετά υπέφερε ο νεοδημοκράτης. Για να στείλουμε σπιτι του τον Αντωνη Σαμαρα και την παρεα της πολιτικής άνοιξης θα πρέπει να ψηφισουμε Συριζα...Για μια φορα για να εχουμε παλι Νέα Δημοκρατια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου