Σάββατο, Απριλίου 19, 2014

XANEI TA ΠΑΝΤΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΤΩΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ

Xανει τα πάντα η Νέα Δημοκρατια και η ηγεσια της αφηνει τους αφελεις μπουκωμένους των ΜΜΕ να γραφουν ανοησιες για να κοιμησουν τον κοσμο που φυσικα εχει γινει εξαλλος.Η Αθηνα χανεται.Δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο να κερδισει ο ερμος ο Αρης, που αποτελει πλεον την χλευη των Καραμανλικων.
Ασε που τα τελευταια στοιχεια δειχνουν οτι οι κατοικοι της Αθηνας ,αγαπουν τους αγωνιστες αυτους που γνωριζουν απο αυτοδιοικηση...
Κοντραρεται στα ισα ο Κακλαμανης.Στην περιφερεια δινουν μαχη να μην...βγει τελευταιος ο Κουμουτσάκος.
Στον Πειραια δέν φαινεται οτι ο Μιχαλολιακος, μπορει να κτυπησει τον εκλεκτο του θρυλου.Εκει δέ οι πολιτικες διαστασεις του ζητηματος ειναι ακομη χειροτερες καθως χανεται και ενας υπουργος μαζι με τον Πειραια ο Αρβανιτοπουλος που πολυ καλα εκανε και στηριξε Μοραλη.
Στην Θεσσαλονικη ειναι αστειο να συζηταμε πλεον για το ποιος θα εξελθει νικητης...Και στην πολη και στην περιφερεια, πατωνουν τοσο ο Καλαφαρης -τι θυμα κι αυτο να τον αδειαζει ο αντωνης και να μην εχει αξιοπρέπεια να παραιτηθει-πως να ψηφισεις τετοιον ανθρωπο;-Στην περιφερεια ο αστειος Ιωαννιδης ερχεται μετα απο τον Τζιτζικώστα.
Ολές οι επιλογες του Σαμαρά, πατωνουν παντου.Και δέν ειναι μονον οτι πατωνουν...Ειναι οτι δημιουργουν με βάση τους ποιος στηριζει ποιον, τεραστιο θεμα πολιτικης κρισης.
Δηλαδη το να βαζεις τον Αρη, ενω εχεις τον Κακλαμάνη μαλλον εισαι λιγο κακεντρεχης
Το να βαζεις τον Ιωαννιδη ,ενω εχεις τον Τζιτζικωστα εισαι αδικος και δεν γνωριζεις ουτε καν τα αυτοδιοικητικα
Το να βαζει τον Κουμουτσάκο ,σε μια θέση για να γελουν ολοι σημαινει οτι δέν διαθετεις ουτε καν το πολιτικο ενστικτο που απαιτειται.Και ταυτοχρονα χανεις και ενα σωρο δημαρχους δικους σου που δέν πανε με τον Κουμουτσάκο.
Το να αφηνεις να διαμορφώνεται μια κοντρα ετων στον πειραια και να σου παιρνουν τον δημο απο τα χερια και για κερασακι εναν υπουργο παει να πει οτι δέν ξερεις τι σου γινεται.
Κι ενω τα εχεις κανει ολα μανταρα Αντωνη Σαμαρά φτιαχνει και ενα ψηφοδελτιο για τις ευρωεκλογες της πλακας.Βαζεις σε διλημμα τους ελαχιστους που σου εχουν μεινει για το εαν πρέπει αν ψηφισουν Νέα Δημοκρατια η κατι αλλο.


Τα εχασες ολα Αντωνη ...Τωρα θα μου πεις δικα σου ηταν;Πολιτικη Ανοιξη εισαι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου