Τρίτη, Ιουλίου 22, 2014

Θα βάλει στεφάνι στα 60ά γενέθλιά του



ΦΟΥΝΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΟΛΑΝΤ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΑΓΙΕ

Μέρα με τη μέρα οι φήμες ότι σύντομα ο πρόεδρος της Γαλλίας θα ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με την ερωμένη του Ζιλί Γκαγιέ γίνονται όλο και εντονότερες.
Συνεργάτες του Φ. Ολάντ αναφέρουν ότι η Ζιλί Γκαγιέ πιέζει εδώ και εβδομάδες για τον γάμο...

Επικαλούμενα το περιβάλλον του Φρανσουά Ολάντ, τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ως πιθανότερη ημερομηνία γάμου τη 12η Αυγούστου, ημέρα των 60ών γενεθλίων του, και αναλυτές επισημαίνουν τα οφέλη που θα είχε μια τέτοια κίνηση για τον πιο αντιδημοφιλή πρόεδρο στη γαλλική ιστορία.
Οι συνεργάτες και επικοινωνιολόγοι του θεωρούν ότι με την επισημοποίηση του δεσμού του, η αποκάλυψη του οποίου προκάλεσε μιντιακό σάλο στις αρχές του χρόνου, θα έχει την ευκαιρία να δώσει μια ξεκάθαρη εικόνα της ερωτικής του ζωής δίνοντας παράλληλα το μήνυμα της σταθερότητας. Παράλληλα ελπίζουν ότι ο γάμος του με την Γκαγιέ θα καταφέρει να χαλαρώσει το στενό μαρκάρισμα που του κάνει ο Τύπος σχετικά με την προσωπική του ζωή και που απειλεί να επισκιάσει την προεκλογική καμπάνια του κόμματος, εν όψει των εκλογών του 2017. Τις φήμες φαίνεται να παίρνουν στα σοβαρά μεγάλες εφημερίδες, όπως η Parisien, η Figaro και η L' Express.
«Εδώ και τρεις μήνες μας λέει ότι θα επισημοποιήσει τη σχέση του με τη Ζιλί Γκαγιέ με γάμο στις 12 Αυγούστου», δήλωσε στέλεχος του Σοσιαλιστικού Κόμματος στην εφημερίδα «Le Parisien», εκφράζοντας την ανησυχία του για τη «θολή» εικόνα που υπάρχει με την ιδιωτική ζωή του προέδρου. Ενας άλλος πολιτικός των Σοσιαλιστών ανέφερε ότι «εάν κάνει κάτι τέτοιο, θα το πει αφού το κάνει». Επίσης το ότι η ηθοποιός εμφανίζεται συχνά στο Μέγαρο των Ηλυσίων και παρουσιάζεται στο πλευρό του ενώπιον του περιβάλλοντος του προέδρου δείχνει ότι ο δεσμός τους τείνει να επισημοποιηθεί, σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ. Η ημερομηνία της 12ης Αυγούστου θεωρείται ιδανική, αφού ο Ολάντ θα γιορτάσει τα 60ά του γενέθλια και θα είναι σε διακοπές, ενώ σύμφωνα με τη Γαλλίδα αστρολόγο Ελιζαμπέτ Τεσιέ, εκείνη την ημέρα θα έχει με το μέρος του και τους πλανήτες!

Εξάλλου συνεργάτες του Ολάντ αναφέρουν ότι η Γκαγιέ τον πιέζει εδώ και εβδομάδες να ανταλλάξουν βέρες, όχι όμως για να γίνει «πρώτη κυρία» της Γαλλίας, αλλά επειδή έχει κουραστεί να αντιμετωπίζεται από τα μέσα ενημέρωσης ως η «ερωμένη» του προέδρου. «Στα μάτια του κοινού μοιάζει να έχει κάνει η ίδια κάτι κακό. Τον πιέζει εδώ και καιρό και αυτός είπε το ναι», είχε σχολιάσει ο συγγραφέας ενός βιβλίου για την ιδιωτική ζωή του Ολάντ, Ιβ Αζερουάλ.
Σημειώνεται ότι αν ο Γάλλος πρόεδρος πει τελικά το «ναι» και παντρευτεί την Γκαγιέ θα είναι ο πρώτος του γάμος. Ο Ολάντ δεν είχε παντρευτεί ούτε τη δημοσιογράφο Β. Τριερβελέρ, με την οποία χώρισε όταν αποκαλύφθηκαν οι κρυφές συναντήσεις του με την Γκαγιέ, ούτε την πολιτικό Σ. Ρουαγιάλ, σύντροφό του επί τρεις δεκαετίες, μητέρα των τεσσάρων παιδιών του και σημερινή υπουργό Οικολογίας της κυβέρνησής του.
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου