Τετάρτη, Ιουλίου 23, 2014

Τα δάκρυα της Τρέμη, η αναμονή της Καρχιλάκη, ο εκνευρισμός της Στάη και το μειδίαμα του Χατζηνικολάου


Όλα "παίζονται" στα δελτία των 8 μ.μ.

Απίστευτες τράμπες κυοφορούνται αυτήν την περίοδο στην τηλεοπτική αγορά. Εκεί που η μια παρουσιάστρια αποχωρεί ως ακατάλληλη από το ένα κανάλι, θεωρείται θησαυρός και “πουλέν” - σαν να πρόκειται για κάτι νέο και άφθαρτο- για το άλλο και αντιμετωπίζεται ως λαβράκι που πρέπει να αλιευθεί για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Για τους γνωρίζοντες τους κανόνες της σκακιέρας, η υπόθεση θυμίζει ολίγον τι από την κίνηση “ροκέ”, μια επιθυμητή σκάντζα για να σωθεί ο βασιλιάς. Έτσι μπορεί η Ολγα Τρέμη να αποχώρησε χύνοντας τα κροκοδείλια δάκρυά της στα πατώματα του στούντιο των ειδήσεων όμως οι φήμες λένε ότι πέρα από τις πολιτικές προτάσεις για καριέρα εκπροσώπου σε μεγάλο κόμμα καλοβλέπεται από την κυβέρνηση για το δελτίο της ΝΕΡΙΤ. Για το ίδιο τηλεοπτικό προϊόν προαλείφεται και η πάλαι πολεμική ανταποκρίτρια 55χρονη Μαρία Καρχιλάκη η οποία φημολογείται ότι θα αναστείλει τη σύνταξή της – προκαλώντας αντιδράσεις στο εσωτερικό της ΝΕΡΙΤ - για να συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες της στη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Όσο για το αν η Έλλη Στάη βολιδοσκοπείται δήθεν από το Mega για τη θέση που άφησε ζεστή ακόμη και κενή η Ολγα Τρέμη, η προοπτική αυτή φαντάζει για ορισμένους ως το πιο σύντομο ανέκδοτο. Το κανάλι το διαψεύδει ανεπισήμως ενώ η διαρροή της φήμης προήλθε από συγκεκριμένα “κέντρα” που υποστήριξαν εδώ και δύο χρόνια την γνωστή παρουσιάστρια των ειδήσεων.

Όπως αναφέρουν τα ίδια τα στελέχη του μεγάλου καναλιού που μειδιούσαν στο άκουσμα της σχετικής ερώτησης, «Αν όλα αυτά συμβαίνουν για να έρθει η Στάη δεν υπήρχε λόγος να παραιτηθεί η Τρέμη”.

Για τη διαδοχή της Όλγας Τρέμη και την περίφημη λίστα των υποψηφίων για τη θέση της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA από την επόμενη σεζόν, παρελαύνουν στο διαδίκτυο και τις σελίδες των εφημερίδων μιας σειρά από ονόματα από τη Μαρία Σαράφογλου και την Πόπη Τσαπανίδου έως και την Αντριάνα Παρασκευοπούλου, τη Σία Κοσιώνη, την Άννα Μπουσδούκου και τη Ράνια Τζίμα. Κάποιοι πιο ευφάνταστοι πάνε πιο μακριά κάνοντας λόγο για ανάγκη αξιοποίησης του Νίκου Χατζηνικολάου σε περίπτωση συγχώνευσης του Mega με το Star. Όλα αυτά είναι σενάρια και μέσα σε αυτά εντάσσεται και η υποτιθέμενη δυσαρέσκεια μετόχου του καναλιού προς το πρόσωπο που είναι επικεφαλής της διεύθυνσης ειδήσεων, του Χρήστου Παναγιωτόπουλου. Ο οποίος μένει να αποδειχθεί αν θα παραμείνει στη θέση του. Όλα παίζονται.
antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου