Τετάρτη, Ιουλίου 23, 2014

Καπερνάρος: "Ο Παπούλιας υπέγραψε απόφαση νομίζοντας ότι είναι αυτόγραφο"(σσ ουτε για την υστεροφημία του δεν ενδιαφέρεται πλέον ο Κάρολος. Πειθήνιο όργανο)





Τι δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1

Προσβολή για το κοινοβούλιο να έρχονται τροποποιήσεις και αλλαγές σε νομοσχέδια και στη συνέχεια να κατατίθενται χωρίς αυτές, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και την Κέλλυ Κοντογεώργη ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος.

Ο Βασίλης Καπερνάρος ανέφερε χαρακτηριστικά: "Δεν πρέπει να αμείβομαι με αυτά τα 70 ευρώ για την συμμετοχή μου στις επιτροπές της Βουλής. Άλλωστε δεν κάνουμε νομοθετικό έργο, δεν μπορούμε να παράξουμε τίποτα διότι έρχονται έτοιμα. Αλλαγές και τροποποιήσεις έρχεται ο υπουργός και λέει σημειώστε αυτό και το άλλο και μετά έρχεται στην Ολομέλεια ως έχει με μηδέν ουσιαστικές αλλαγές. Μη ξεχνάμε πως τα νομοσχέδια στη Βουλή έρχονται ιδιαίτερα οι φορολογικοί νόμοι ως έχουν από το εξωτερικό στα αγγλικά και ο φορολογικός νόμος ήρθε δυο τρεις φορές φέτος στην Βουλή ξανά διότι γινόταν λάθος στη μετάφραση…προσπαθούν να υποβαθμίσουν το έργο της νομοθετικής λειτουργίας και οδηγούν μη κατάλληλους αντιπροσώπους του λαού στο Κοινοβούλιο."

Συνέχισε λέγοντας "Προσπαθούν να καταργήσουν το Κοινοβούλιο προσβάλοντας το" ενώ είπε "Αισθάνομαι προσβεβλημένος όταν ψηφίσαμε αρχικά πως σε τρεις περιοχές της Ελλάδος θα εφαρμοστεί το άνοιγμα των καταστημάτων 7 Κυριακές το χρόνο πιλοτικά. Τώρα ο υπουργός Γ. Γιακουμάτος έκανε μια υπουργική απόφαση την έδωσε στο ΠτΔ τον Κ. Παπούλια και εκείνος συνηθισμένος νομίζοντας ότι υπογράφει αυτόγραφα υπέγραψε την νέα απόφαση και τώρα 52 Κυριακές το χρόνο είναι ανοικτά τα καταστήματα." δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής στρέφοντας τα βέλη του εναντίον του Κάρολου Παπούλια.

parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου