Σάββατο, Ιουλίου 26, 2014

Ξέχασαν το «Ποτάμι»…(σσ κάτι τρέχει στα γύφτικα που δεν προσεκλήθη ο Θεοδωράκης)



στην εκδήλωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας…

Το παρασκήνιο…

Ισως ορισμένοι να πρόσεξαν ότι στην εκδήλωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας που έγινε στη Βουλή δεν παρέστη ο επικεφαλής του Ποταμιού Στ. Θεοδωράκης. Για ποιον λόγο άραγε; Επειδή...
όπως ο ίδιος μου αποκάλυψε, «μας ξέχασαν».

Τι ακριβώς είχε συμβεί.

Η ώρα περνούσε και η πρόσκληση στα γραφεία του Ποταμιού για την εκδήλωση δεν ερχόταν. «Μα είναι δυνατόν να μη μας στείλουν εμάς πρόσκληση;» διερωτήθηκαν ορισμένοι από το κόμμα. Κάποια στιγμή και ενώ η πρόσκληση δεν ερχόταν ο κ. Θεοδωράκης βάζει μια συνεργάτιδά του να τηλεφωνήσει αρμοδίως για να διαπιστώσει τι έγινε.

Και τι της είπαν, νομίζετε;

«Δεν έχετε προσκληθεί γιατί το κόμμα σας δεν αντιπροσωπεύεται στη Βουλή». Η συνεργάτης του προέδρου του Ποταμιού πρόλαβε να απαντήσει «μα έχουμε εκλέξει δύο ευρωβουλευτές», πλην όμως μάλλον δεν εισακούστηκε.

Δύο ώρες προτού αρχίσει η εκδήλωση και ενώ ο Πρωθυπουργός και αρχηγοί των κομμάτων άρχισαν να συγκεντρώνονται στη Βουλή χτυπά το τηλέφωνο στα γραφεία του Ποταμιού: «Μας συγχωρείτε, λάθος. Δεν πρόκειται να επαναληφθεί αυτό. Ελάτε τώρα, σας προσκαλούμε...».

Ο κ. Θεοδωράκης ζήτησε στο παρά πέντε από τον Περικλή Βαλλιάνο να πάει ασθμαίνοντας στη Βουλή ώστε να εκπροσωπηθεί το κόμμα...

ΒΗΜΑτοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου