Πέμπτη, Ιουλίου 24, 2014

Ο Αμερικανο-Λιβανέζος που έκλεψε την καρδιά της Τριερβελέρ



ΟΛΑΝΤ: «ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΣ!»

Οι φήμες για το ειδύλλιο φούντωσαν κατόπιν των αποκαλύψεων για την σχέση του Γάλλου προέδρου με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ και την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού του από την Βαλερί Τριερβελέρ. Η πρώην πρώτη κυρία πάντως δεν τα έβαψε μαύρα και φέρεται να έχει ήδη βρει τον...αντικαταστάτη του Ολάντ, στο πρόσωπο του γοητευτικού Αμερικανο-Λιβανέζου, Χανί Γιακάν.


Η γνωριμία δεν είναι καινούργια, αφού ο φωτογραφικός φακός είχε συλλάβει τον περασμένο Νοέμβριο την Βαλερί σε διαφορετικές στιγμές παρέα με τον 52χρονο Γιακάν o οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα της πληροφορικής και αποφεύγει όσο μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας.





Οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά την την διάρκεια ταξιδιού της Τριερβελέρ στην Βηρυτό κατά το οποίο η δημοσιογράφος και πρώην πρώτη κυρία είχε επισκεφθεί καταυλισμό προσφύγων από την Συρία. Συναντήθηκαν ξανά στο Παρίσι για δείπνο με φίλους, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με βιβλίο που κυκλοφορησε πρόσφατα ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Ιβ Αζερουάλ στο οποίο γινόταν λόγος για επισημοποίηση της σχέσης του Ολάντ με την Γκαγιέ, γίνεται αναφορά στον Γιακάν.


Μάλιστα λέγεται ότι όταν ο Γάλλος πρόεδρος είδε τον αντικαταστάτη του, ξέχασε την...γαλλική αβροφροσύνη και δεν δίστασε να δηλώσει σε συνεργάτη του που του έδειξε τις σχετικές φωτογραφίες στο κινητό του:

«Με βρίσκω πολύ πιο γοητευτικό από εκείνον!». Στην συνέχεια ξέσπασε σε γέλια ή...τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται το βιβλίο.

Την ίδια ώρα δημοσιεύματα περιοδικών υποστηρίζουν ότι η Γκαγιέ πιέζει τον Ολάντ για να επισημοποιήσουν την σχέση τους, καθώς θεωρεί ότι ο ρόλος της ερωμένης δεν την τιμά, δεν την αντιπροσωπεύει και δεν της ταιριάζει.
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου