Πέμπτη, Ιουλίου 31, 2014

ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΤΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ


Μπορεί ο Σαμαράς να πήγε τη Νέα Δημοκρατία στο 20%, αλλά ετσι πως έχουν τα πράγματα θα έπρεπε ο Συριζα να εχει 50%. Αυτό ειναι επιχείρημα Σαμαρικών σε ιστολόγιο σοβαρό ,που στηρίζει την...πολιτική ανοιξη.
Δηλαδή, δέχονται οι ερμοι οι Σαμαρικοί, ότι η ύπαρξη της σημερινής Νέας Δημοκρατιας που συγκυβερνά με το ΠΑΣΟΚ, οφείλεται στην ανικανότητα της αντιπολίτευσης .
Να συμφωνήσουμε. Φυσικά δεν συμφωνούμε με την αναδρομή του Antinews στο παρελθόν της Νέας Δημοκρατίας ,καθώς η προσπάθεια να μην ειναι...καλώς καμωμένα επι όολων των προέδρων της Νέας Δημοκρατίας τα πράγματα και να γίνονται καλά μόνον όταν έρχεται ο σωτήρας του είκοσι τοις εκατο, που συγκυβερνά με το ΠΑΣΟΚ ειναι φανερή.
Και φυσικά πάντοτε ξεχνούν οι Σαμαρικοί ,που στην ουσια δεν ξεπερνούν το 10%, εαν τεθει δημοσκοπικά το όλο θέμα , το τι έγινε την περιοδο Μητσοτάκη. Ο "αποστάτης" Μητσοτάκης , έκανε το ενα δέκατο των οσων έκανε ο αποστάτης Σαμαράς που εριξε με τον γνωστο τρόπο την κυβέρνηση ,κάτι που ξεχνούν φυσικα οι Σαμαρικοι. Ειναι όμως, ένα γεγονός. Ιστορικό . Σταθερό σημειο της πορείας ενός ανθρώπου, που στηρίχθηκε σε πολιτικούς τους οποίους αργότερα άδειασε...
Η συμπόρευση με το ΠΑΣΟΚ, δεν ειναι κάτι ουσιαστικό και επιτυχημένο. Δυο υπο διάλυση κόμματα με ηγέτες που δεν θα τους απευθύνουν ούτε χαιρετισμό, όταν φύγουν απο την κατ εντολή εξουσια που διαθέτουν, βρέθηκαν για προσωπικούς θάλεγε κανεις λόγους ...μαζί. Συγκυβέρνησαν -το κατα πόσο ήταν αναγκαστικό αυτό θα το βρει ο ιστορικός του μέλλοντος- και ελαβαν αποφάσεις που διέλυσαν τον κοινωνικό ιστό της χωρας. Αυτή ειναι η αλήθεια και μάλιστα φαινεται οτι διέλυσαν τον κοινωνικο ιστο , χωρις κανένα αποτέλεσμα, καθώς πολλές γενιές Ελληνων ακόμα θα τους καταριώνται παρά τις προσπάθειες μετακύλησης ευθυνών.
Αυτοι έβαλαν τις υπογραφές της ταφόπλακας για τους Ελληνες.
Ο Σαμαράς οσο κι αν φαίνεται πολιτικά οξύμορο, συγκυβέρνησε σε ενα ιδανικό περιβάλλον.
Μέ μία τρόικα που της έριχνε όλες τις ευθύνες για τα μέτρα που ελάμβανε ως αναγκαστικά.
Με εναν καταπονημένο λαό, που του φόρτωσαν τα ενοχικα συνδρομα όλης της ιστορικής πορειας του και που ετσι τον ανάγκασαν να μην βγάζει άχνα ,για τα μέτρα που πέφτουν στην πλατη του.
Με μεσα ενημέρωσης μπουκωμένα ,γεμάτα χρεη και ευνοικές ρυθμίσεις, με διόδια, με μέγαρα μουσικής, με αθλιότητες κάθε ειδους ,που κάποτε θα πρέπει να αποκαλυφθούν σε ολο τους το μεγαλειο.
Ποτέ ενας πολιτικός ηγέτης δεν ήταν τόσο φιλικά προσκείμενος στα διαπλεκομενα των εκδοτών. Αυτή ειναι η αλήθεια κι εκει στηρίζεται ο Αντώνης και η παρέα του.
Ταυτόχρονα είχαμε και τις προηγούμενες κυβερνήσεις ,που ευθύνονται για όλα. Και ήλθε ο Αντώνης και ο Βαγγελης σε μια παρα φυσιν συγκυβερνηση ,για να τα διαλύσουν όλα για να ...σωσουν την χωρα.Τα πούλησαν ολα στην Μέρκελ και στους ξενους και αισθάνονται και υπερήφανοι. Αθλιότητες ιστορικες ,που θα μεινουν στα αρχεια και με μια αναζήτηση θα βρίσκονται ,όπως η αποστασία Σαμαρά που έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Δεν παραγράφονται Αντώνη ορισμένα πράγματα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου