Σάββατο, Ιουλίου 26, 2014

Δεν είναι είδηση... Η Βούλτεψη κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ...



Σε νέες δηλώσεις, με άρωμα λαϊκισμού, προέβη η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, καταφερόμενη εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και δηλώνοντας ότι "κάποιοι νομίζουν...
ότι η χώρα είναι φέουδό τους και θέλουν να την κρατήσουν στη φτώχεια. Εμποδίζουν κάθε επένδυση για να έχουν ψηφοφόρους να κάνουμε Μαδούρο; να κάνουμε Αργεντινή;".




Ιδιαίτερη μνεία έκανε η Σ. Βούλτεψη και στην υπόθεση της εκλογής του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, ισχυριζόμενοι ότι "θεωρούμε ότι υπάρχουν υπεύθυνοι βουλευτές από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ λεει ότι δεν θα ψηφίσει κανέναν ακόμη και το Θεό, και δεν το κρύβει". "Θέλουν να χρησιμοποιήσουν ως όχημα τον Πρόεδρο για να παει η χώρα στις εκλογές είναι πολιτικά καταδικαστέο (...) χρειάζεται υπευθυνότητα για να κρατήσουμε τη χώρα έξω απο το νερό", είπε.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε ότι "ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει οτι όσο πεινάει ο λαός θα έχει τρόπο να διαμαρτύρεται ψηφίζοντάς τον. Αντιδρά στις επενδύσεις. (...) Κάποιοι νομίζουν ότι η χώρα είναι φέουδό τους και θέλουν να την κρατήσουν στη φτώχεια. Εμποδίζουν κάθε επένδυση για να έχουν ψηφοφόρους να κάνουμε Μαδούρο; να κάνουμε Αργεντινή; Άνοιξαν μέτωπο για ΔΕΗ, για αιγιαλό, τώρα για τα δάση".
Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις δηλώσεις της Φωτεινής Πιπιλή, περί διαφοροποιήσεων υπουργών τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι ενιαία, χαράσσει μια πολιτική και την ακολουθεί μέχρι τέλους.
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου