Πέμπτη, Ιουλίου 24, 2014

Eπεισόδιο μεταξύ Αννας Καραμανλή-Νίκου Χιωτάκη στο πάρτυ της Μαρίνας Πατούλη (ΦΩΤΟ


(σσ κοιτάξτε ποιαν ψήφισαν για πρώτη δημοτικη σύμβουλο στο Μαρουσι και βγαλτε συμπεράσματα.Κοιτάξτε επίσης τον Μιλτιαδη Βαρβιτσιώτη και βγαλτε συμπεράσματα.Αντε τωρα να εξηγήσεις στον κοσμο γιατι η Νέα Δημοκρατια του Σαμαρά λαμβάνει 22%.Δεν ειναι φανερό;)
Πάρτυ για την σύζυγο του δημάρχου Αμαρουσίου
Πάρτυ για την ονομαστική της γιορτή έκανε η Μαρίνα Πατούλη δημ.σύμβουλος Πεύκης (πρώτη σε σταυρούς) και σύζυγός του Γ. Πατούλη σε γνωστό μαγαζί του Αμαρουσίου. Το παρών έδωσαν ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης, ο Κωστής Χατζηδάκης, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Μάριος Σαλμάς και η Αννα Καραμανλή και ο Δημήτρης Καλογερόπουλος.
Το παρών έδωσαν επίσης φίλοι της, μεταξύ αυτών η "λαίδη" Άντζελα Δημητρίου, ο δημοτικός σύμβουλος της Αθήνας Χρήστος Τεντόμας και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης.
Αρνητική εντύπωση προκάλεσε ο απερχόμενος δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης που απευθύνθηκε ειρωνικά στον πρόεδρο της νομαρχιακής της Ν.Δ. αλλά και αρνήθηκε να δώσει το χέρι στη  βουλευτή Αννα Καραμανλή καθώς ήταν η μοναδική που στήριξε ανοιχτά την υποψηφιότητα του νεοεκλεγέντος νέου Δημάρχου Θωμάκου. Το περιστατικο πάντως και τα νεύρα του κυρίου Χιωτάκη δεν στάθηκαν αρκετά για να χαλάσουν το όμορφο κλίμα...










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου