Τρίτη, Ιουλίου 22, 2014

H Έλενα Ράπτη βάζει φωτιά στα μπικίνι της


Πάνε 16 χρόνια από τότε που η ωραία του Βορρά εκλέχθηκε δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης. Από τότε μας έχει δώσει πολλές χαρές. Ειδικά τα καλοκαίρια. Ώρα να της το ανταποδώσουμε ανοίγοντάς για εκείνη την πόρτα του Hall of Femme μας.
Θωμάς Σγουρός ,Μόνο η Άντζελα Γκερέκου στα νιάτα της μπορεί να συγκριθεί, από άποψη σωματικών προσόντων, με την μόνιμη (από το 2004 και μετά) βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης. Και μάλιστα προσόντων 100% φυσικών. Μια φαντασμαγορική, επιπέδου Baywatch, αλήθεια που κανείς δεν έχει δικαίωμα να ξεχάσει. Ότι και αν ψηφίζει.

Ξεκινώντας από την ίδια η οποία, δυο χρόνια πριν, είχε δηλώσει σε τηλεοπτική εκπομπή ότι θα ήθελε να κάψει όλες τις φωτογραφίες της με μαγιό που κυκλοφορούν. Οι ίδιες φωτογραφίες που ντύνουν αυτό το άρθρο.


view as one page

Οι ίδιες φωτογραφίες που μας έκαναν να συνειδητοποιήσουμε μια και καλή τον θησαυρό που κρύβει κάτω από τα σοβαρά ταγέρ και τα σακάκια η -38χρονη πλέον- απόφοιτος του Αρσακείου με σπουδές στην ψυχολογία και την πληροφορική, μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και πτυχίο από το τμήμα Ελληνικού Πολιτισμού.




'Όνειρό μου είναι να σπουδάζω μέχρι τα βαθιά γεράματα. Θεωρώ πολυτέλεια να έχω χρόνο να διαβάζω, και όταν μου μένει έστω και ελάχιστος ελεύθερος χρόνος, αυτό κάνω. Διαβάζω όσο μπορώ, μου αρέσει να επενδύω σε μένα και να εξελίσσομαι'

Όχι, Έλενα. Σόρι, αλλά κάνεις λάθος. Οι συγκεκριμένες φωτό δεν είναι για κάψιμο, αλλά για κορνιζάρισμα. Για να μην σου πω ότι είναι πραγματικά κρίμα ότι, τότε στα νιάτα σου, δεν κατάφερες να μπεις στη Δραματική Σχολή του κρατικού θεάτρου Βορείου Ελλάδος (αν το σχετικό δημοσίευμα είναι σωστό) γιατί αυτός ο χώρος ίσως και να σου ταίριαζε καλύτερα.




Όχι ότι δεν τα έχεις πάει μια χαρά στην πολιτική. Ακόμη και οι εχθροί σου, εκείνοι που σε χαρακτηρίζουν εσαεί 'λάιτ', ποτέ δεν τολμούν να σε πουν και 'αραχτή' αφού πάντοτε πέφτεις με τα μούτρα σε όποιο project αναλαμβάνεις (όπως π.χ. το τελευταίο που αφορά την σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών). Απλώς η υποκριτική θα σου επέτρεπε να είσαι ακόμη πιο ελεύθερη στον τρόπο που φέρεσαι. Και, κυρίως, στον τρόπο που ντύνεσαι.




Βλέπεις ανέκαθεν η Έλενα, με τη χαρακτηριστική ξανθιά χαίτη Θεσσαλονικιάς απόχρωσης, μου έδινε την εντύπωση ότι πάσχιζε να δείχνει μεγαλύτερη και πιο σοβαρή από την ηλικία της. Κάτι αναγκαστικό από τη στιγμή που κυκλοφορούσε μέσα σε χώρους όπου οι πάντες το μόνο που έβλεπαν ήταν η εξωτερική της εμφάνιση.

Αν και αυτό, μεταξύ μας, θα συνέβαινε σε όποιον χώρο και αν βρισκόταν. Στην πολιτική, στην υποκριτική ή ως στέλεχος στις επιχειρήσεις του πατέρα της (σ.σ. μην ξεχνάμε ότι μιλάμε επιπλέον και για περιζήτητη νύφη, με 35 ακίνητα -σύμφωνα με παλιότερο δημοσιευμένο πόθεν έσχες της- στην κατοχή της). Γιατί η Έλενα δεν είναι απλά ωραία. Έχει στο DNA της τη δυναμική να εξελιχθεί σε μοιραία. Από αυτές, φαντάσου, που κυκλοφορούν στα σίριαλ του Παπακαλιάτη.




Η αλήθεια ωστόσο είναι ότι, τα τελευταία χρόνια, από τότε δηλαδή που έχει σχέση με τον -κατά 10 χρόνια μικρότερό της- Λουκά Γιώρκα (φοβερός, by the way, τύπος), μοιάζει να έχει χαλαρώσει. Να νοιώθει καλύτερα μέσα στο -υπέροχο- πετσί της.







'Περνάω πολύ όμορφα στην προσωπική μου ζωή. Ωστόσο κάποιες στιγμές ένιωσα στριμωγμένη και πιεσμένη από τα media. Υπήρξα λίγο πιο διαχυτική σε κάποιους δημόσιους χώρους και αισθάνθηκα ντροπή. Καταλαβαίνω ωστόσο ότι υπάρχει το ενδιαφέρον των Μέσων και κάποιοι δημοσιογράφοι έχουν προσεγγίσει το θέμα πολύ γλυκά'

Για να είμαι ειλικρινής η Έλενα ήταν και παραμένει μια γυναίκα που χαίρομαι να βλέπω να κάνει διακοπές στη Χαλκιδική. Με τα μπικίνι της, τα σορτσάκια της και το χαμόγελο στα χείλη. Και είμαι σίγουρος ότι αν βρισκόμαστε σε διπλανά τραπέζια σε κάποιο beach bar θα με έπειθε να την συμπαθήσω ακόμη περισσότερο.

Όταν όμως ακούω συνεντεύξεις της, ακόμη και όχι φουλ πολιτικές (π.χ. στο Θέμο ή τον Αρναούτογλου), ελαφρώς κουράζομαι. Ίσως γιατί αισθάνομαι ότι μιλάει βασικά το αξίωμά της και όχι η ίδια. Κάτι που, για κάποιο λόγο, δεν μου συμβαίνει με την έτερη καλλονή από τον Βορρά, την Εύα Καϊλή, με την οποία κονταροχτυπιούνται -ερήμην τους- για την πρώτη θέση στην εκτίμηση του αντρικού κοινού εδώ και 15 χρόνια.




Δεν πειράζει όμως. Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα δούμε την Έλενα, μια γυναίκα που γράφει στο βλέμμα της ότι έχει ζήσει πράγματα, πίσω από την βουλευτή. Και τότε ίσως να αλλάξουν γνώμη πολλοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου