Τετάρτη, Ιουλίου 23, 2014

Η ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ MEGA



H Ολγα Τρέμη πρώτη απώλεια πολέμου του μιντιακού κατεστημένου

Υπάρχει μια διάσταση στην παραίτηση-απόλυση της Ολγας Τρέμη που πιθανόν να μας διαφεύγει.
Το γεγονός ότι βρέθηκε εκτός του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega είναι η πρώτη απώλεια του μιντιακού κατεστημένου στη...διάρκεια των 4 χρόνων του ισοπεδωτικού μνημονίου.
4 χρόνια μετά οι εγχώριοι επιχειρηματίες των μήντια, τούς οποίους ο Σόιμπλε και ο γερμανικός τύπος αποκαλούν ολιγάρχες, έχασαν ένα στέλεχος πρώτης γραμμής.
Η Ολγα Τρέμη έπεσε μαχόμενη στο πεδίο της μάχης για τα συμφέροντά τους.
Ως τώρα το μνημόνιο και η τρόικα είχαν μόνο δώρα για τους μιντιάρχες: Πετσόκομα μισθών, άφθονη προσφερόμενη εργασία, εργασιακή ειρήνη στα μηντιακά γκέτο που τα σκιάζει η φοβέρα και τα πλακώνει η σκλαβιά.
Η Τρέμη σημειωλογικά ήταν μια σημαντική απώλεια και για έναν ακόμη λόγο: Πλέον αισθάνονται εξίσου ανασφαλείς οι Γιάννης Πρετεντέρης, Παύλος Τσίμας, Χρήστος Παναγιωτόπουλος.
Ο Πρετεντέρης όσο κι αν τον κανακεύει η ιδιοκτησία του Mega συνειδητοποιεί ότι μπορεί να είναι εξίσου αναλώσιμος, ότι μπορεί να είναι ο επόμενος.
Είναι πολύ πιθανό λοιπόν η απώλεια της Τρέμη να κάνει το πουλόβερ του μηντιακού φερετζέ του εγχώριου συστήματος εξουσίας να ξηλωθεί.
Κι αν πέσουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ που είναι η εμπροσθοφυλακή του συστήματος τότε κι εκείνο με την σειρά του θα υποστεί πανωλεθρία...
kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου