Δευτέρα, Ιουλίου 21, 2014

*METATΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ


*ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ
*ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ.
*ΣΚΟΠΟΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΦΙΛΕΤΑ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ.
*ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
*ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
*Ο ΑΘΛΙΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ Ο ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.
Ξεπούλησαν οι ξεφτιλισμενοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας τις περιουσιες των Ελληνων υποβαθμίζοντας την ζωή τους. Επιτρέπονται πλεον καταστήματα παντού. Αγόρασες ένα σπίτι με αξία σε περιοχή που είχε την άλφα αξια και το τετραγωνικό 2000 ευρώ; Τώρα με τον νέο νόμο επιτρέπεται διπλα σου να γινει πολυκατοικία, με πενήντα γραφεία και σε λιγο καιρό από τον θόρυβο, την ηχορύπανση και την κυκλοφορία των αυτοκινήτων να μην μπορεις καν να πουλήσεις το σπιτι του. Δίπλα σου επίσης, κορόιδο Ελληνα που επιτρέπεις στους βουλευτές -πιο κάτω η λίστα- να ξεπουλούν την περιουσια σου, μπορει να γίνει…ταβέρνα, φούρνος με ό,τι σημαίνει αυτό στον περιβάλλοντα χώρο από ηχορυπανση και ρύπανση του περιβάλλοντος.Κι αυτό το νομοσχεδιο που υποβαθμίζει την ζωη των Ελληνων βαφτισθηκε μνημονιακή υποχρέωση και περασε χωρις οι δήμαρχοι να κατεβάσουν τον κόσμο στους δρόμους.
Εφθασαν στο σημειο δε, ο γραφικός Μανιάτης και ορισμένοι βουλευτές, να υποστηρίξουν ότι απαιτούνται επενδύσεις γι αυτό και απελευθερώθηκαν οι χρήσεις γης. Δηλαδή, για να γινουν μεγάλες επενδύσεις θα πρέπει να ξεπουλησουν οι Ελληνες τις περιουσίες τους σε ξένους επενδυτές ή σε Ελληνες ρεμάλια, που περιμένουν τα οργανωμένα συμφέροντα, για να φτιάξουν καταστήματα, γραφεία, ταβέρνες, φαγάδικα κλπ. Δηλαδή, η μόνη αντίσταση που έχουν οι πολίτες είναι να δημιουργήσουν πυρήνες γειτονιάς, αντίστασης απέναντι στην υποβάθμιση της ζωής τους, καθώς είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο και γενικά παραδεκτό ότι μια . πχ ταβερνα ή ένας φούρνος σημαίνει δεκαπλάσιο φόρτο κυκλοφορίας, δεκαπλάσια ηχορύπανση και ρύπανση του περιβάλλοντος, ξέχωρα από τους κανόνες αισθητικής, που εν πάση περιπτώσει η παρα φύσιν συγκυβέρνηση δεν έχει καμμια σχέση μαζι της…Οι πολιτες το μόνον που μπορει να κάνουν είναι να μηνύσουν κάθε καταστηματάρχη που θα ανοίξει κατάστημα και θα υποβαθμισει την ζωή τους. Δηλαδή, με τις συνεχείς μηνύσεις για όχληση, μας βάζει η κυβέρνηση του κ@λου να υπερασπίσουμε τις περιουσίες μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου