Πέμπτη, Αυγούστου 21, 2014

Στο σφυρί η πολυτελής βίλα του Ρόμπιν Γουίλιαμς για 30 εκατ. δολάρια [εικόνες]


Εδώ και χρόνια προσπαθούσε να πουλήσει την πολυτελή έπαυλή του στην κοιλάδα της Νάπα ο Ρόμπιν Γουίλιαμς. Φωτογραφίες της πολυτελούς βίλας, την οποία ο ηθοποιός έχτισε το 2003, ήρθαν ξανά στο φως και δίνουν στους θαυμαστές του τη δυνατότατα να δουν πως ζούσε ο ηθοποιός, πριν βάλει...τέλος στη ζωή του.
Ο Γουίλιαμς είχε επιμεληθεί την κατασκευή και τη διακόσμηση της έπαυλης, της βίλας των ονείρων του, συνολικής έκτασης 650 εκταρίων, με έξι υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια.

Αν και ο ηθοποιός λάτρευε τη βίλα, προσπαθούσε να την πουλήσει, καθώς αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στο μεγάλο κόστος της συντήρησής της, έπειτα και από τα δύο διαζύγια που είχε πάρει και τα οποία του είχαν κοστίσει τη μισή του περιουσία.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις που ο ηθοποιός είχε κάνει σε συνέντευξή του στο αμερικανικό περιοδικό Parade, τον Σεπτέμβριο του 2013.

«Η ιδέα του να έχω μια σταθερή δουλειά είναι ιδιαίτερα ελκυστική», είχε πει ο Williams, προσθέτοντας: «Έχω άλλες δύο επιλογές: να βγω στο δρόμο και να κάνω stand-up comedy ή να κάνω μικρές, ανεξάρτητες ταινίες, δουλεύοντας για τον ελάχιστο μισθό».

Μάλιστα, είχε αποκαλύψει στο περιοδικό ότι είχε πολλούς λογαριασμούς τους οποίους έπρεπε να πληρώσει, ότι η ζωή του είχε αλλάξει δραματικά και πως έπρεπε να πουλήσει το σπίτι του στη Νάπα, γιατί δεν μπορούσε να το συντηρεί πια.



































Ο ηθοποιός διέθετε και σπίτι στο Σαν Φρανσίσκο, μέσα στο οποίο αυτοκτόνησε:



Αποτελούσε ένα από τα αξιοθέατα της πόλης και πολλοί τουρίστες φωτογραφίζονταν στην πρόσοψή του:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου