Σάββατο, Αυγούστου 09, 2014

Ο Γιαννης Ανδριανος και τα συμβόλαια θανάτου των πρακτόρων του “Μεγάρου”.



Τι πούλησες για ενα υπουργείο κυρ Γιάννη;


Το οτι έχουμε να κάνουμε με μια αδιστακτη, δολοφονική εξουσία αυτο δεν θέλει ερώτημα. Την ωρα που Τραγκας και Βαξεβανης, δυο δημοσιογραφοι με τελείως αντίθετες πολιτικές καταβολές αποκαλύπτουν ενα βρωμερό σύστημα πρακτόρων και προδοτων εντός του “Μεγάρου” αλλα παρόλα αυτα κανείς δεν κουνιέται απο την θέση του, ειναι ενδεικτικό.
Μιλάμε για αποκαλύψεις όπου ένας στενός συμβουλος του πρωθυπουργού φέρεται να είχε κοριό εντός του Μαξίμου, παράλληλα να είχε συνομιλίες με σεσημασμένο κάθαρμα, στενό συνεργάτη του Παπανδρεου, όπου διερευνάται για το σχέδιο δολοφονίας του Κωστα Καραμανλή και όμως, παραμένει στο Μαξίμου!
Που κόλλας εσύ λοιπόν Γιάννη Ανδριανέ;
Στο οτι τουλάχιστον εσύ δεν επιτρέπεται να κάθεσαι και να χαζεύεις επιχειρηματικές δολοφονίες “αντιφρονούντων” με τη δικαιολογία πως “δεν ήξερες”. Να αφήνεις εγγόνια δοσιλογων, δηλωμένους προδότες που σαμποτάρουν ακομα και τις εθνικές ομάδες, να φτιάχνουν παράγκες εντός του τομέα ευθύνης σου και εσύ απλώς να προεδρευεις.
Και ολα αυτά, υπό την μαεστρική εποπτεία του “Μεγάρου” που δεν μπορει να χωνέψει οτι υπάρχουν και επιχειρηματίες – πατριώτες, που δεν θα πανε να γλύφουν με βαλίτσες τον κάθε αληταρά για να πάρουν δουλίτσες. Γιατί για τέτοιους μιλάμε: Για ρεμάλια της συμμορίας Σημιτη, που γιόμιζαν βαλίτσες απο το χρηματιστηριο και ξάφνου έγιναν “εξ’ απόρρητων” ή ακομα και βουλευτες!
Αυτοι λοιπόν νομίζουν οτι μπορούν να δολοφονήσουν επιχειρηματικά όποιον δεν τους προσκυνά. Ειναι οικτρά γελασμένοι, όσους νταβατζονομους – εκτρώματα και αν περάσουν. Θα έχουν την τύχη των Ιωαννίδηδων, αυτοι και όσοι τους αφήνουν να συμπεριφέρονται ασύδοτα.
Επειδή ντάλα καλοκαίρι τα ονόματα θα πανε άπατα, θα επανέλθουμε και θα τους διαπομπευσουμε οπως κάναμε με την συμμορία Παπανδρεου, που σημερα οι μισοί ειναι υπόδικοι. Τότε όμως, μας έβριζαν και ένιωθαν πανίσχυροι.
Οπότε κύριε Ανδριανέ, στην θερινή ραστώνη να συνειδητοποιήσεις οτι ο υπουργικός θώκος ειναι εξαιρετικά εφήμερος για να γράψεις το όνομα σου στις μελανές σελίδες της Ελληνικής ιστορίας.



Posted by olympia 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου