Δευτέρα, Αυγούστου 25, 2014

ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! Καψής: Οι καραμανλικοί έχουν βαλθεί να… ξαναγράψουν την Ιστορία


Ναι ρε γελοίε! Ο Καραμανλής φταίει ενώ ΠΑΣΟΚ, Σημίτης με χρηματιστήρια, swap, ολυμπιακούς, νταβατζήδες, Άκης, Γιάννους, υποβρύχια δεν φταίει... για να μην πούμε για τον Αντρέα και τους Λαλιώτηδες...

Με άρθρο του στο “Έθνος της Κυριακής”, ο Παντελής Καψής εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο καταλογίζει “ελαφρότητα”, την ίδια στιγμή όμως βάλει και κατά των καραμανλικών, υποστηρίζοντας ότι θέλουν… να ξαναγράψουν την Ιστορία, αναφορικά με τις ευθύνες για τη χρεοκοπία της χώρας.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε πρόσφατα να προσχωρήσει στο μέτωπο όσων αμφισβητούν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το έλλειμμα, που μας οδήγησε στη χρεοκοπία.

Το ενδιαφέρον σε αυτή την περίπτωση βέβαια είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε να συμπλέει με τους καραμανλικούς βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που έχουν βαλθεί να ξαναγράψουν την Ιστορία.

Και αυτοί μεν έχουν λόγο: Να αποτινάξουν τις βαρύτατες ευθύνες τους για το ότι φτάσαμε έως εδώ.

Ο κ. Τσίπρας;”, αναρωτιέται με το άρθρο του στο “Έθνος της Κυριακής” ο Παντελής Καψής, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, υφυπουργός αρμόδιος για την ΕΡΤ και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ελιά στις ευρωεκλογές του Μαϊου.
dexiextrem

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου