Τρίτη, Αυγούστου 19, 2014

ΦΤΩΧΟΔΙΑΒΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ


-Eλα να μας αποτελειώσεις. Δεν αντέχουμε άλλο Δεσμώτες του ΕΝΦΙΑ. Κάντα όλα στάχτη!!!

Aπό τον Ζαν Μισέλ Ζαρ
Οι Έλληνες πολίτες- φτωχοί και πλούσιοι- αδημονούν να γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ ώστε να ολοκληρωθεί επιτέλους η τραγωδία και μαζί με τη χώρα να γίνει στάχτη και η μεταπολίτευση....

Οι εκλογές θα παίξουν ρόλο επιταχυντή της Κόλασης κάτι που είναι πλέον το ζητούμενο από προύχοντες και φτωχοδιαβόλους.

Οσο αυτή η αρρωστημένη κυβέρνηση της διαπλοκής και του κρατισμού παραμένει στη θέση της, τόσο πιο εφιαλτική γίνεται η διαδικασία του αργού θανάτου.

Από την άλλη είναι απόλαυση να βλέπεις τους δυνάστες του λαού να σαπίζουν στην εξουσία υποδυόμενοι τους πανίσχυρους υπουργούς, γραμματείς και φαρισαίους.

Ευτυχώς η μαλθακή αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ δεν προκαλεί συσπείρωση στα δύο κόμματα εξουσίας με αποτέλεσμα αυτά να διαλύονται από τις εσωτερικές τους διαμάχες και την καχυποψία του ενός για τον άλλον.

Πάρτε παράδειγμα τις περίφημες διαπραγματεύσεις του Παρισιού στις 3 και 4 Σεπτέμβρη. Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσουν τα πολιτικά ναυάγια Χαρδούβελης, Βρούτσης, Μητσοτάκης, Σταικούρας, Λαζαρίδης και δύο σοβαροί άνθρωποι, ο Δένδιας και ο Παπασταύρου.

Το ΠΑΣΟΚ τώρα σαν κομπλεξική σφηνόπουτσα στέλνει στο Παρίσι, το καλύτερο στέλεχος της νέας γενιάς που διαθέτει, τον Κυριάκο Πιερρακάκη και μαζί του μπάστακα τον Χρήστο Πρωτόπαπα.

Ο πρώην τραπεζουπάλληλος Πρωτόπαπας θα βρεθεί στο Παρίσι για να συμμετάσχει στις "σκληρές" διαπραγματεύσεις με τους δανειστές μας. Αν επρόκειτο για κάποια εκδήλωση γευσιγνωσίας παστίστιου θα ήταν κατανοητή η παρουσία του Πρωτόπαπα και του Λαζαρίδη. Ο τελευταίος είναι πιο ειδικός στους εσπρέσσο οπότε έχει ένα κάποιο νόημα η παρουσία του εκεί.

Τέλος πάντων μ΄ αυτόν τον θίασο της συμφοράς θα διαπραγματευθούμε με τους δανειστές μας. Πρόκειται για μια χώρα παρωδία ή παρωδία χώρας που το μόνο που είναι ικανή να κάνει είναι να περιμένει την υπερπαραγωγή της καταστροφής που θα ολοκληρώσει την τραγωδία των 4 χρόνων που βιώνει ο ελληνικός λαός.

Πλούσιοι και φτωχοί θα ψηφίσουν δαγκωτό ΣΥΡΙΖΑ με την ελπίδα ότι στους 6 πρώτους μήνες η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα έχει ολοκληρώσει μέσα από μια υπερπαραγωγή κόλασης την καταστροφή. Θα έχει κάνει τα πάντα στάχτη και την χώρα ολόκληρη ένα φλεγόμενο τοπίο.

Η ανάγκη μας για την απόλυτη και όσο γίνεται πιο θεαματική καταστροφή οδηγεί τους Έλληνες πολίτες στον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν αντέχουμε να είμαστε άλλο πειραματόζωα του κάθε σκιτζή υπουργού Οικονομικών, του κάθε τσαρλατάνου Γραμματέα του ίδιου υπουργείου.

Δεν αντέχουμε άλλο Δεσμώτες του ΕΝΦΙΑ. Επιτέλους μια κυβέρνηση να ολοκληρώσει την καταστροφή.

Αυτό έχει ανάγκη ο τόπος ώστε να ξαναγεννηθεί από τις στάχτες του....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου