Παρασκευή, Αυγούστου 01, 2014

Η Olivia Garson προκαλεί τις αισθήσεις μας!



Ένα από τα πιο διάσημα top models της Νότιας Αφρικής, η εντυπωσιακή Olivia Garson ξεκίνησε τη καριέρα της το 2008 όταν ένα ριάλιτι σόου του BBC3 ενέκρινες τη συμμετοχή της στο «Find Me the Face»…
Και μπορεί το παιχνίδι να μην είχε καιμ ιδιαίτερη επιτυχία, εντούτοις, η Garson υπέγραψε γρήγορα συμβόλαιο στο πρακτορείο MOT Models και η Olivia έγινε μοντέλο σε μία μόλις νύχτα.
Η πρώτη της καμπάνια ήταν για εσώρουχα, ακολούθησαν μαγιό και το 2010 υπέγραψε συμβόλαιο με την περίφημη Next Model Management, μετακομίζοντας παράλληλα μόνιμα στο Λονδίνο. Από τότε μέχρι σήμερα η καριέρα της Garson είναι συνεχώς ανοδική και έχει συμμετάσχει σε καμπάνιες και πασαρέλες των Triumph, Nivea, Wella, Passionata, Gap, Agent Provocateur, Swarovski Fragrance, Barbour, Ernst & Jones, Figleaves, Boux Avenue, Panache, Marks & Spencers, Littlewoods, Long Tall Sally, JD Sports, The Body Shop, Hipanema Jewellery, Martine Wester, Fat Face, Debenhams, Monsoon, Schwarzkopf, Rosa Faia και Le Redoute. Όσο για τα περιοδικά; Δεκάδες κάθε μήνα φιλοξενούν το τρομερό κορμί της μεταξύ των οποίων και το South African Sports Illustrated Swimsuit του 2010.





































MorePHOTOS
























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου