Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 19, 2014

Σοφία Βούλτεψη: «Θα μιλάω και με τη γάτα...


... του Θωμόπουλου» ...

Ανδρέας Ζούλας εναντίον Σοφίας Βούλτεψη! Η ΝΕΡΙΤ είναι η νέα Αμφίπολη, κάθε απόγευμα έχουμε και ένα καινούργιο επεισόδιο. Σήμερα, «ο...
καραγκιόζης φούρναρης»!

Γράφαμε χθες για την επιστολή Ανδρέα Ζούλα προς το Εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ, σε αυτή λέει πράματα και θάματα! Τη διαβάζουμε και την απολαμβάνουμε. «Η νοοτροπία Βούλτεψη που κατά τις ημέρες της προβολής της εκδήλωσης των "Βρακοφόρων" εκφράσθηκε με τη "νικητήρια" διατύπωση "θα μιλάω και με τη γάτα του Θωμόπουλου", ή με τις διαβεβαιώσεις που λίγες ημέρες πριν από την ΔΕΘ έδινε ότι "αυτοί είναι τελειωμένοι" (εννοώντας τους κ.κ. Μακρυδημήτρη και Μορώνη) πρέπει σε ανώτατο κυβερνητικό επίπεδο εμπράκτως να καταδικαστεί, ώστε να μην επαναληφθεί τέτοια συμπεριφορά, που μόνο στις χειρότερες ημέρες της ΕΡΤ είχαμε γνωρίσει, πριν από ένα τέταρτο του αιώνα» γράφει ο Ανδρέας Ζούλας.

Επιστολή στον πρόεδρο του Εποπτικού κ. Φορτσάκη έστειλε και ο Θεόδωρος Καρούνος, ειδικό διδακτικό προσωπικό στο ΕΜΠ, στο εργαστήριο διαχείρισης και βέλτιστου σχεδιασμού δικτύων, μέλος του ΔΣ της ΝΕΡΙΤ. Αυτός με τη σειρά του καλεί τα μέλη του Εποπτικού Συμβουλίου να τοποθετηθούν δημόσια για τις παραιτήσεις Μακρυδημήτρη και Μορώνη, με δεδομένα και τα πολυάριθμα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ωμές πολιτικές παρεμβάσεις. Επιπλέον, όμως, καλεί το Εποπτικό Συμβούλιο να εξετάσει τη διαδικασία αξιολόγησης των δημοσιογράφων με συμβάσεις αορίστου χρόνου και ειδικότερα το δεύτερο μέρος αυτής, με δεδομένα ότι σειρά δημοσιευμάτων έθεσαν ζήτημα αξιοπιστίας ενώ το ΔΣ της ΝΕΡΙΤ δεν έχει ενημερωθεί σχετικά.

Είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα όπως καταλαβαίνετε.
e-tetradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου