Τρίτη, Σεπτεμβρίου 16, 2014

ΦΩΤΟ-Τα είδε όλα ο Κουτσούμπας με την Γκερέκου (σσ καλυτερα να εισαι όμορφη και ψηλή, παρά κοντή και συμπαθητική. Παλαιό κινέζικο ρητό...)




Το παρόν στην τελετή έναρξης της Εβδομάδας Κινεζικού Κινηματογράφου στον Πολυχώρο της Ταινιοθήκης της Ελλάδας, το βράδυ της Δευτέρας, έδωσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Εκεί συναντήθηκε με την... υφυπουργό Πολιτισμού Αντζελα Γκερέκου. Ευδιάθετος και χαμογελαστός, είχε μια σύντομη συνομιλία μαζί της.
Μάλιστα, ο κ. Κουτσούμπας φωτογραφήθηκε με τους υπόλοιπους επισήμους που έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση, στεκόμενος στο πλάι της υφυπουργού, ενώ συνομίλησε με τους Κινέζους προσκεκλημένους, αλλά και τον σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη.

Η εντυπωσιακή Αντζελα Γκερέκου τράβηξε όλα τα φώτα και μαγνήτισε τα βλέμματα, τόσο με την ομορφιά της όσο και με το φανταχτερό φούξια σακάκι που επέλεξε για την εκδήλωση, κλέβοντας τις εντυπώσεις ακόμη και από την υπουργό Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη που έδωσε, επίσης, το παρόν στην εκδήλωση.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί παράγοντες του ελληνικού κινηματογράφου, ενώ από κινεζικής πλευράς ήταν παρών ο Κινέζος υπουργός Πολιτισμού, ο πρέσβης της Κίνας στην Αθήνα, ο αναπληρωτής διευθυντής της κινεζικής τηλεόρασης στην Αθήνα αλλά και οι τρεις πρωταγωνιστές της ταινίας «Love Story στο Πεκίνο» μεγάλο μέρος της οποίας έχει γυριστεί στη Σαντορίνη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου