Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 04, 2014

Το κορίτσι που βασάνιζαν οι Γερμανοί τις κρύες νύχτες του Αμβούργου





Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΙΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

Το κορίτσι που βασάνιζαν οι Γερμανοί τις κρύες νύχτες του Αμβούργου είναι αποφασισμένη να γίνει ο δήμιος της Ελένης Μενεγάκη.
Πέρασε τα παιδικά της χρόνια γνωρίζοντας στο τρυφερό κορμάκι της, τον σπαρτιάτικο τρόπο ζωής αλά γερμανικά.
Οι Γερμανοί γονείς σκληραγωγούν τα μωρά από την στιγμή που γεννιούνται-είναι μέσα στο DNA τους γραμμένος αυτός ο κώδικας και μεταφέρεται από γενιά σε γενιά. Ετσι καθώς τα παιδιά μεγαλώνουν αποκτούν τα χαρακτηριστικά που τρομάζουν όλη την Ευρώπη.

Αυτή τη σκληράδα γνώρισε η παιδική ψυχή και το τρυφερό κορμάκι της Τατιάνας. Ηταν όμως αυτή η σκληράδα που την έκανε αμείλικτη και τρυφερή εξίσου. Η Τατιάνα Στεφανίδου έχει αποδείξει ότι είναι survivor και τώρα έφτασε η ώρα να αποδείξει ότι είναι και η Τελευταία Γυναίκα μιας ολόκληρης τηλεοπτικής γενιάς θηλυκών που πρωταγωνίστησαν στην ελληνική τηλεόραση και μία μετά την άλλη εγκαταλείπουν την πρώτη γραμμή ή βρίσκουν καταφύγιο σε μικρότερα κανάλια.

Εκείνη που θα επιβιώσει για μια ακόμη φορά. Αυτή τη φορά η οικογένεια του STAR την έχρισε βασίλισσα. Την ανέβασε στο θρόνο της.

Μάλιστα ένας από τους ισχυρούς άνδρες του καναλιού, ο Πάνος Κυριακόπουλος της παραχώρησε το ελικοδρόμιο και τα κλειδά του σπιτιού του στη Πάρο για να πετάγεται όποτε θέλει στο νησί και να γεμίζει τις μπαταρίες της.

Ο Βαρδής της χάρισε μια πετρελαιοπηγή. Ναι, μιλάμε για την τωρινή ζωή μιας σταχτοπούτας. Ωσπου να τα καταφέρει όμως όλα αυτά η ίδια βίωσε πολλά δράματα, πολύ πόν, πολλά δάκρυα, μεγάλες απογοητεύσεις και δοκιμασίες που την σημέδεψαν-όπως οι καλεσμένοι της εκπομπής της.

Εζησε φτωχά και πέτρινα χρόνια, γνώρισε έρωτες και απογοήτευση. Χωρισμούς και βίαια πάθη. Εφιάλτες, που έχουν εκτυπωθεί ανεξίτηλα στο DNA της. Μίλησε πρόσφατα γι΄αυτούς.
Η Τατιάνα Στεφανίδου συνεχίζει για ακόμη μια σεζόν την συνεργασία της με το Star, αφού η παρουσιάστρια είναι από τα πιο δυνατά χαρτιά του σταθμού. Η νέα εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου είναι ανανεωμένη όσον αφορά στις στήλες, στη θεματολογία αλλά και στην ώρα! Στη “Μια” θα βγαίνει στον τηλεοπτικό αέρα, όπως είναι μάλιστα ο καινούριος της τίτλος. Διαβάστε το Δελτίο Τύπου του Star, για τη νέα εκπομπή της Τατιάνας.
"Μία νέα εκπομπή, μία καινούργια Τατιάνα"...
"...Μία φορά, εμείς σας το είπαμε: Φέτος, όλα αλλάζουν. Τίτλος εκπομπής, πρόσωπα, ενότητες, στυλ, διάρκεια, ώρα, λογική, ύφος, δεν ξέρουμε κιόλας μήπως δεν μιλάμε μόνο για μία εκπομπή, αλλά για πολλές σε μία! Α, ναι: Και με μία παρουσιάστρια πιο σταθερή κι από τα ταγιεράκια στη ντουλάπα της Μέρκελ: Την Τατιάνα Στεφανίδου –μη λέμε τα αυτονόητα! Η Τατιάνα εξέλιξε μια ιδέα, η οποία γέννησε μια διαδραστική, εντελώς νέου ύφους εκπομπή, στην οποία πρωταγωνιστές θα είναι οι ίδιοι οι τηλεθεατές –ακόμα κι αν βρίσκονται στο σπίτι. Είπαμε ότι θα αρχίζει στη μία το μεσημέρι, σας είπαμε ότι θα διαρκεί τρεις ώρες, τι δεν σας είπαμε; Για μια στιγμή! Δεν σας είπαμε ότι αλλάζει και ο σκηνοθέτης, αλλάζει και το σκηνικό, ότι η Τατιάνα δεν θα είναι πια μόνη και θα έχει μια ολόκληρη παρέα μαζί της –αλλά μην μας πιέζετε για παραπάνω. Δεν θα κάνουμε μια αιωνιότητα και μια μέρα για να σας τα πούμε κι αυτά!
Άλλωστε, σας είπαμε ήδη το νέο τίτλο της εκπομπής. Τι; Πότε; Μετρήστε ποια λέξη χρησιμοποιήσαμε περισσότερο από κάθε άλλη και …εδώ είμαστε! (εντάξει λοιπόν, μην βγάζετε κομπιουτεράκι, σας το λέμε με τη… Μία)..." - See more at:http://www.ilovestyle.com/article/36530/i-nea-ekpompi-tis-tatianas-stefanidoy-o-titlos-i-diarkeia-oi-syntelestes#sthash.mD9xlo8K.dpuf

Η ώρα του ύπνου για εκείνη είναι η πιο δύσκολη, αφού κάθε βράδυ βασανίζεται από φριχτούς εφιάλτες. «Όλα τα βράδια της ζωής μου, από τότε που ήμουνα παιδάκι μέχρι σήμερα, βλέπω φρικτούς εφιάλτες για όλα τα μέλη της οικογένειάς μου και ξυπνάω κάθιδρη».

Δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια στη μέση της νύχτας ξυπνάει έντρομη και με δάκρυα στα μάτια προσπαθώντας να εξακριβώσει αν τα αγαπημένα της πρόσωπα είναι καλά. Μάλιστα, συχνά χρειάζεται μερικά λεπτά για να συνειδητοποιήσει πως όλα αυτά δεν αποτελούν πραγματικότητα, αλλά μυστήρια παιχνίδια του μυαλού.

Η Τατιάνα Στεφανίδου ύστερα από τόσα χρόνια έχει πάρει την απόφαση να ζητήσει τη βοήθεια ειδικού, καθώς θέλει να απαλλαγεί από το μαρτύριο που βιώνει και να μπορέσει να βρει γαλήνη. «Πρέπει όλο αυτό να μου το εξηγήσει ψυχίατρος, δεν πάει άλλο» παραδέχεται.

Δηλώσεις που μας αφήνουν άφωνους μια και ποτέ δεν θα φανταζόμασταν ότι πέρασε τόσο τραυματικές εμπειρίες.
Έζησε τα παιδικά της χρόνια σαν στρατιώτης, όπως η ίδια έχει εξομολογηθεί. Δεν βίωσε την ξενοιασιά αλλά ούτε τις χαρές και δυσκολίες της εφηβείας. Όταν μιλάει για εκείνα τα χρόνια το πρόσωπό της «σκοτεινιάζει». «Το μεγαλύτερο στοίχημα της ζωής μου είναι η ζωή των παιδιών μου έπειτα απ’ όσα πέρασα εγώ. Φοβάμαι για τα παιδιά».

Δεν ήταν όμως μόνο αυτός ο εφιάλτης της Τατιάνας Στεφανίδου. Η πανέμορφη παρουσιάστρια ακόμα δεν μπορεί να ξεχάσει το μαρτύριο που έζησε μακριά από το σπίτι της όταν ήρθε αντιμέτωπη με την «ασθένεια της εποχής».

Η μάχη της με τη νευρική ανορεξία είναι κάτι που στοιχειώνει ακόμα τη ζωή της.

«Πέρασα έναν απίστευτο εφιάλτη. Έτρωγα ξύλο για να αδυνατίσω!». Η μαρτυρία της σοκάρει. Δεν μπορούσε κανείς (πόσο μάλλον εκείνη) να φανταστεί πώς οι σπουδές της στο εξωτερικό θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε μαρτύριο χωρίς τέλος.

Πέντε χρόνια εφιαλτικά, πέντε χρόνια δυστυχίας με πολύ κλάμα αλλά ακόμα περισσότερο ξύλο. Αυτές οι εικόνες έχουν μείνει για πάντα χαραγμένες στη μνήμη της.

«Όλα ξεκίνησαν όταν πήγα να σπουδάσω κλασικό χορό στο εξωτερικό», εξομολογήθηκε η Τατιάνα. Πήγε στο Αμβούργο και αφού πρώτα, όπως η ίδια έχει εκμυστηρευθεί, είχε μάθει να ζει με στρατιωτική πειθαρχία από τότε που θυμάται τον εαυτό της. «Μεγάλωσα σαν στρατιώτης δοκιμάζοντας και ξεπερνώντας διαρκώς τα όρια της υπομονής και της αντοχής μου. Ένας αγώνας χωρίς ανάσα», θα πει χαρακτηριστικά.

«Πέντε εφιαλτικά χρόνια»

Όταν λοιπόν μετακόμισε στο Αμβούργο αυτό το κορίτσι με την τεράστια πειθαρχία στη ζωή, γνώρισε τον απόλυτο εφιάλτη. Άντεξε πέντε ολόκληρα χρόνια εξαιτίας του χαρακτήρα της και της δύναμής της όμως στο τέλος λύγισε. «Αυτά τα πέντε χρόνια ήταν εφιαλτικά. Έφτασα στο σημείο να πάθω νευρική ανορεξία», αποκαλύπτει.

«Είχα φτάσει 48 κιλά. Κι όμως κάθε μέρα έτρωγα ξύλο για να αδυνατίσω κι άλλο». Η διατροφή της κακή με αποτέλεσμα η υγεία της να επιβαρυνθεί επικίνδυνα. Το καμπανάκι είχε ήδη χτυπήσει. «Δημιουργήθηκε πρόβλημά στα κόκαλά μου από την έλλειψη ασβεστίου. Είχα αδυνατίσει πάρα πολύ και ήμουν ένα δυστυχισμένο πλάσμα».

Η κατάσταση είχε φτάσει πλέον στο απροχώρητο. Η Τατιάνα «έλιωνε» μέρα με τη μέρα και αποφάσισε να κάνει την επανάστασή της. Η δύναμή της είχε εξαντληθεί όπως και η υπομονή της. Έβαλε πάνω από όλα την υγεία της και αποφάσισε να τα εγκαταλείψει όλα και να επιστρέψει στην Ελλάδα. Μια απόφαση που όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα μόνο δύσκολη δεν ήταν. Ο εφιάλτης έπρεπε να σταματήσει και σταμάτησε. Η πανέμορφη παρουσιάστρια, όμως, δεν μπορεί να ξεχάσει ακόμα και σήμερα τις μαρτυρικές ώρες που έζησε. Όσο κι αν αποτελούν παρελθόν την έχουν σημαδέψει για τα καλά…

Το κορίτσι που βασάνιζαν οι Γερμανοί τις κρύες νύχτες του Αμβούργου είναι πλέον πιο δυνατή από ποτέ. Οτι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατή και τώρα η Τατιάνα είναι πιο δυνατή από ποτέ.

Είναι έτοιμη να ισοπεδώσει τη Μενεγάκη η οποία έχει παλαβώσει εντελώς και γυρνάει σαν τσιγγάνα με υφασμάτινες διαφημιστικές τσάντες από τα Coco-mat.

Προφανώς τις πανάκριβες Gucci τις έχει κατασχέσει ήδη ο Γιάννης Λάτσιος για να τις κάνει δώρο στον αγαπημένο του Αντώνη Κανάκη. Στον Αντώνη θα καταλήξουν και οι αμέτρητες sexy γόβες της Ελένης που έχουν "τρυπήσει" μερικά από τα κορμιά των πιο ισχυρών ανδρών της χώρας.

Αλλά το θέμα μας δεν είναι η Ελένη. Είναι η Τατιάνα, η νέα Βασίλισσα της ζώνης Μία με 4.

Η νέα σταρ μιας λασπομαχίας που δεν θάχει προηγούμενο και η οποία όπως όλα δείχνουν θα οδηγήσει του χρόνου την Ελένη Μενεγάκη έξω από το γραφείο-διαμέρισμα του Βρυώνη να ζητάει δουλειά στο "E".

H πληγωμένη Τατιάνα έγλειψε τις πληγές που είχε χαράξει με το ξυράφι του μυαλού της στα απόκρυφα μέρη της ψυχής της- σαν ηρωίδα της Τζίλιαν Φλυν- και τώρα είναι έτοιμη να κατασπαράξει, σαν θηλυκό βαμπίρ, την απροστάτευτη Ελένη.

Εμείς πάντως ποντάρουμε όλα τα λεφτά στην Τατιάνα. Μία είναι η Τάτι μας...




kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου