Τρίτη, Σεπτεμβρίου 16, 2014

ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ

Αφού πρώτα κυνήγησε όσα στελέχη ήθελαν τρομάρα τους, να λέγονται Καραμανλικά, ακόμα και με αθλιες μεθοδεύσεις και ίντριγκες ο Αντωνης Σαμαράς και η μικρη ομάδα που επιχειρεί να διοικήσει σήμερα τη  Νέα Δημοκρατία, επιθυμουν την επανασύνδεση στελεχών και την επιστροφή τους.
Δεν τους ενδιαφέρει οτι ο Καραμανλής...αναγκαστικά στέκεται στο πλευρό τους, αφού κάποιοι αθλιοι τον έπεισαν οτι εάν ριξει τον Αντώνη, θα τον κατηγορούν επειτα, οτι προδωσε την παράταξη. Ποια παράταξη φυσικά δεν μας διευκρινίζουν, οι κυνδινολόγοι και εχει πολλους ο Καραμανλής δίπλα του.
Δεν τον ενδιαφέρει οτι τα δυο τριτα τουλαχιστον της Νέας Δημοκρατίας, τον αισθάνονται ξενο σώμα; Εαν σήμερα γινόταν ψηφοφορία μεταξύ των μελων της Νέας Δημοκρατίας και εξασφαλιόζοταν το αδιάβλητο, ειναι σιγουρο ότι ο Σαμαράς, θα πάτωνε όποιον κι αν ειχε αντίπαλο.
Σημερα στηριζεται στους κινδυνολόγους που βλέπουν διαλυση της χωρας, εαν ελθει ο Τσιπρας και στους κολαούζους, αστείους ,γραφικους τυπάκους, τους μισους τους εχει δωσει και θέσεις που πινουν νερο στο όνομά του και ταυτόχρονα φερονται ως να ειναι οι παντοτινοι κυβερνώντες.
Ο Σαμαράς δεν θα υπηρχε, εαν δέν ειχε δημιουργηθεί η αθλια αυτή περιρρέουσα ατμοσφαιρα και δεν ειχε γεμίσει ενοχές ο ελληνικός λαος.
Κι εδω το ζητημα προσεγγιζει τη  Νέα Δημοκρατια. Κανουν ολέθριο σφάλμα όσοι στηριζουν τον Σαμαρά και τη  μικρή του ομάδα, αφου καταρρακώνουν τον τόπο, αλλά και την παραταξη.
Τι νοημα θα εχει εαν ο Κώστας Καραμανλής, εξευτελισθεί άλλη μια φορά και προσελθει στο σάλπισμα του Σαμαρά;
Προσέλθει δηλαδή, στο σάλπισμα εκεινου που οι άνθρωποί του υπονομεύουν τον Καραμανλή, σε καθε αθλιο κυριακάτικο φυλλο, που χρωστάει τα μαλλιοκέφαλα του και το ζει ο Σαμαράς με κρατική διαφημιση και δάνεια...
Τι νοημα θα εχει να εξευτελισθουν για αλλη μια φορα ,τα ιστορικά στελέχη, στα μισα εκ των οποίων, τα ζομπυ του Σαμαρά, ριχνουν στις πλατες τους τις ευθυνες για το χαλι του τοπου;
Δεν υπάρχει πλεον αξιοπρέπεια στο Καραμανλικό στρατόπεδο, απέναντι στους καραγκιόζηδες της πολιτικής ανοιξης;
Κι εκεινος ο Καραμανλης φαινεται οτι μάλλον στρεβλή εικονα της πολιτικης πραγματικότητας διαθέτει. Αυτο όμως, δεν του εξασφαλιζει ασυλία. Αντιθέτως τον θετει στο περιθώριο και μάλιστα ως γραφική περίπτωση...-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου