Τρίτη, Σεπτεμβρίου 16, 2014

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΕ ''ΧΡΥΣΑΦΙ''...


Οι γιατροί δεν είναι τα μόνα επαγγέλματα του ιατρικού κλάδου που κερδίζουν ένα σημαντικό ποσό σε μισθό για τις υπηρεσίες που παρέχουν...
Οι αναισθησιολόγοι στις ΗΠΑ, σύμφωνα με την αμερικανική στατιστική υπηρεσία είναι ένα από τα πλέον καλοπληρωμένα επαγγέλματα στη χώρα, με μέσο μισθό 157.690 δολάρια το χρόνο, δηλαδή πάνω από 13.000 δολάρια το μήνα.

Το επάγγελμα του αναισθησιολόγου είναι ανάμεσα στα 13 πιο καλοπληρωμένα επαγγέλματα στις ΗΠΑ, μάλιστα βρίσκεται στη δεύτερη θέση της σχετική λίστας.

Ο Brian Del Grosso είναι αναισθησιολόγος στο Carolinas Medical Center στη Σάρλοτ με μισθό 235.070 δολάρια το χρόνο. Όπως υποστηρίζει μιλώντας στον businessinsider, έχει περίπου τα 10 χειρουργεία την ημέρα, ενώ εκτός από τα φάρμακα που παρέχει στους ασθενείς για να "κοιμηθούν" κατά την διάρκεια του χειρουργείου, παρέχει και συμβουλευτική υποστήριξη στους συγγενείς τους.

Όπως αναφέρει ο Del Grosso η ευθύνη ενός αναισθησιολόγου είναι τεράστια, κατά την διάρκεια μίας εγχείρησης, αφού είναι αυτός που πρώτος πρέπει να καταλάβει αν κάτι δεν πάει καλά με τον ασθενή.

Πηγή: newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου