Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 01, 2014

ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΝ ΠΑΣΤΟΡΑ ΚΟΥΒΕΛΗ- ΘΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑ



O σκληροτράχηλος Nίκος παίρνει στους ώμους του την κυβέρνηση στο άνδρο του Καλφαγιάννη

Aπό την Ιόλη Πιερίδη

Στο πρόσωπο του Νίκου Ευαγγελάτου το Μέγαρο Μαξίμου βλέπει τον...σκληροτράχηλο δημοσιογράφο, ο οποίος θα σηκώσει στους ώμους του ένα μεγάλο μέρος της επικοινωνιακής καμπάνιας της ΝΔ ενόψει των εκλογών.

Κι αυτό σε μια συγκυρία που ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να έχει πάρει κεφάλι (8 μονάδες μπροστά τον εμφανίζει η δημοσκόπηση της PALMOS) και στην Κουμουνδούρου ακονίζουν ήδη τα κονσερβοκούτια.

Η πρόσληψη του Νίκου στη κρατική τηλεόραση μας προετοιμάζει για ένα υπέροχο προεκλογικό ξεκατίνιασμα που θα μας μείνει αξέχαστο.

Με υποψήφιο πρόεδρο Δημοκρατίας τον πάστορα Κουβέλη και τον Νίκο στην ΕΡΤ θα το γλεντήσουμε τρελά.

Βέβαια στο Μαξίμου έχουν κάποιο δίκαιο.

Ο Νίκος είναι από τους λίγους που μπορούν να μιλήσουν στην λαική ψυχή που τόσο έχει απογοητευθεί από την ΝΔ και της δίνει ένα ποσοστό μόλις 17%.

Κι αυτό παρότι όλο το χειμώνα δημοσιογράφοι πρώτης γραμμής όπως ο Πρετεντέρης, ο Παπαδημητρίου, ο φίλος μου ο Χρήστος Κώνστας κατέβαλαν κάθε προσπάθεια να στηρίξουν τις κυβερνητικές μεταρρυθμίσεις-οι οποίες στο μεταξύ ποτέ δεν ερχόντουσαν. Αν κάτι χαρακτηρίζει κι αυτή την κυβέρνηση είναι η αναβλητικότητα.

Είναι ίσως η πιο αποτελεσματική κυβέρνηση του κόσμου στην αναβολή.

Με ποδοσφαιρικούς όρους θα λέγαμε ότι παγώνει διαρκώς το παιγνίδι.

Πως να πουλήσεις επικοινωνιακά μια κυβέρνηση που δεν παράγει έργο; Δείτε για παράδειγμα τον Κυριάκο στο Δοικητικής Μεταρρύθμισης. Κάθ τόσο μας “απειλεί” με δηλώσεις περί αξιολόγησης και απολύσεων. Ούτε αξιολόγηση γίνεται, ούτε απολύσεις υπάρχουν στο σαθρό Δημόσιο αν εξαιρέσεις της άτυχες καθαρίστριες.

Κι εκεί λοιπόν έρχεται ο Ευαγγελάτος, το μπάχαλο, ο οποίος στον ΣΚΑΙ έπεσε θύμα της τηλεοπτικής παράγκας.

Η εκπομπή του Νίκου με τον Τάκη Χατζή και την Ελένη Καλογεροπούλου είχε στην πραγματικότητα πολύ μεγαλύτερη τηλεθέαση από εκείνη που εμφανίζονταν στις επίσημες μετρήσεις. Κι αυτό έχει την εξήγησή του. Οι μετρήσεις τηλεθέασης είναι τόσο διαφανείς όσο και το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Ενώ όποιον και να ρωτούσες θυμόταν τις ατάκες του Χατζή και τους καυγάδες με την Καλογεροπούλου στο τέλος της μέρας τα νούμερα της τηλεθέασης ήταν αναντίστοιχα με την δυναμική της εκπομπής.

Ασε που στο δελτίο του Νίκου έβγαιναν και καυγατζήδες συριζαίοι όπως ο Κυρίτσης και ο Μιχόπουλος και το γλεντάγαμε. Το γεγονός ότι τον έδιωξε ο Αλαφούζος δεν σημαίνει ότι ο ίδιος άνθρωπος δεν θα τον ξαναπροσλάβει του χρόνου. Ο Νίκος θα επιστρέψει στον ΣΚΑΙ θριαμβευτικά όπως ο Μήτρογλου στον Ολυμπιακό.

Κατά καιρούς ο Αλαφούζος δίνει τα στελέχη, σαν δανεικούς, σε άλλα κανάλια και στην συνέχεια τους επαναπροσλαμβάνει ώσπου να τους απολύσει εκ νέου για να τους ξαναπροσλάβει.

Το ίδιο έκανε με τον Μαλέλη και πολλούς άλλους. Του χρόνου ο Νίκος θα επιστρέψει θριαμβευτικά στον ΣΚΑΙ. Ως τότε θα δώσει μάχη για να μην πέσει η κυβέρνηση μέσα από την κρατική τηλεόραση, από το άνδρο του Καλφαγιάννη ο οποίος είναι ο εκπρόσωπος της ποιότητας και επάρκειας των υπαλλήλων της ΕΡΤ- δημοσιογράφων και μη.

Κατά τ΄άλλα η Ελλάδα χρωστάει 400 δις στους δανειστές της, οι πολίτες 70 δις στο Δημόσιο, 20 δις στα ασφαλιστικά ταμεία και 110 δις σε στεγαστκά δάνεια.

Στο μεταξύ οι προσλήψεις και της κουτσής Μαρίας στην ΕΡΤ, συνεχίζονται…
courdisto portocali

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου