Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 17, 2014

''ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ''...(σσ Μπορει...αλλα μεγαλύτερο κακουργημα απο το να επιλέξουν καποιοι δημότες ως δημαρχό τους τον Ψινάκη υπάρχει;)


Οι «άνδρες με τα μαύρα» έπιασαν δουλειά από νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο Δήμο Μαραθώνα.
Οι ορκωτοί λογιστές της φημισμένης διεθνώς εταιρείας PWC, ξεσκονίζουν...
έγγραφα, κωδικούς και στοιχεία, έπειτα απο εντολή του Δημάρχου Ηλία Ψινάκη, στις οικονομικές και όχι μόνο υπηρεσίες του Δήμου. «Κινούνται σαν σκιές και ελάχιστοι έχουν καταλάβει την ύπαρξή τους», λέει στο protothema.gr άνθρωπος απο το περιβάλλον του Δημαρχείου που στεγάζεται στη Νέα Μάκρη και συμπληρώνει ότι «φορούν μάυρα κοστούμια, είναι διακριτικοί και γνωρίζουν ακριβώς τι ψάχνουν».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, τα στοιχεία που συλλέγουν ήδη οι ορκωτοί λογιστές της ξένης εταιρείας που καταρτίζει ακόμη και... προϋπολογισμούς κρατών, παραδίδονται στον ίδιο τον Ηλία Ψινάκη ο οποίος με τη σειρά του τα προσκομίζει στις ελληνικές ελεγκτικές αρχές.

Σήμερα μάλιστα ο δήμαρχος θα έχει και νέα συνάντηση με τον Ελεγκτή Δημόσιας Διοίκησης κ.Λέανδρο Ρακιτζή. Τα στοιχεία ωστόσο είναι τόσο σοβαρά, που το απόγευμα χθες περίπου στις 7, επισκέφθηκε και πάλι τον Ηλία Ψινάκη στο γραφείο του στο Δημαρχείο, ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή «στο Δήμο τα προηγούμενα χρόνια έχουν γίνει πραγματικά κακουργήματα, γιαυτό και ο Α.Λυκουρέζος θα αναλάβει να τα "δέσει" και να τα φέρει ενώπιον των δικαστηρίων, ωστε οι ένοχοι να πληρώσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου