Δευτέρα, Οκτωβρίου 20, 2014

Αυτόν θεωρεί ο κόσμος τον χειρότερο και πιο αντιπαθητικό υπουργό της Κυβέρνησης Σαμαρά (φωτο)


Αναμενόμενα στις περισσότερες των περιπτώσεων τα ποσοστά της δημοφιλίας των υπουργών της Κυβέρνησης Σαμαρά, όπως εμφανίζονται μέσα από τον...δημοσκόπηση της Metron Analysis που έγινε για λογαριασμό των “Παραπολιτικών”.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη καταγράφει ακόμη μια εντυπωσιακή πρωτιά, αφού είναι πρώτη με ποσοστό του 59% στο σύνολο του εκλογικού σώματος και κατάφερε να ξεπεράσει ακόμη και τον Δημήτρη Αβραμόπουλο που βεβαίως μετά από λίγες μέρες μετακομίζει στις Βρυξέλλες.
Πολύ ψηλά βρίσκονται ακόμη τρεις “γαλάζιοι” , ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 30% θετικές γνώμες, ο Νίκος Δένδιας (που πλέον θα δώσει την μάχη του στην Β΄ Αθηνών) με 28% και ο Βασίλης Κικίλιας (αυτό συνιστά μια κάποια έκπληξη) με 27%.

Το “πράσινο” δίδυμο Χρυσοχοϊδη – Λοβέρδου βρίσκεται και αυτό σε υψηλές θέσεις θετικών γνωμών με 24% και 27% αντίστοιχα σε αντίθεση με τον Μανιάτη που βρίσκεται λίγες θέσεις πριν το τέλος.

Οι “ειδήσεις” πάντως βρίσκονται στην ουρά της βαθμολογίας της κοινής γνώμης για τους υπουργούς.

Εκεί όπου πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων (αρνητικά όπως αναμενόταν) ο Ανάργυρος Ντινόπουλος και ο “άχρωμος” υπουργός Γεωργίας Καρασμάνης, που ακόμη κανείς δεν κατάλαβε γιατί ο Σαμαράς τον έκανε υπουργό.

Πρωταθλητής πάντως του… πάτου ποιος άλλος είναι φαντάζεστε;

Μα ο κ. Αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως, ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Που… κατάφερε να είναι ο ΠΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΟΦΙΛΗΣ υπουργός με 60% (!) αρνητικές γνώμες, στο πιο “χαλαρό” και χωρίς κανένα πολιτικό κόστος υπουργείο, αυτό των Εξωτερικών!



Πως θα το αντέξει αυτό ο Βενιζέλος, την μια να… κοντράρει στην ΑΝΤΙΔΗΜΟΦΙΛΙΑ και στις αρνητικές γνώμες τον φασίστα Μιχαλολιάκο σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, και την άλλη να θεωρείται ο ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΠΑΘΗΣ υπουργός δεν μπορούμε να σας απαντήσουμε.

Καλό κουράγιο, πάντως σε αυτούς που τον συναναστρέφονται πολιτικά.

Αφού με τέτοια υπό το μηδεν νούμερα, ο χοντρός βλέπει συνεχώς τριγύρω του Εφιάλτες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου