Σάββατο, Νοεμβρίου 01, 2014

ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΚΟΥΡ Το τελευταίο αντίο στον 13χρονο Θοδωρή





Το τελευταίο αντίο είπαν, συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές στον 13χρονο Θοδωρή, που έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο, κάνοντας παρκούρ, στο κέντρο της...Θεσσαλονίκης.


Η κηδεία του άτυχου μαθητή τελείται σύμφωνα με πληροφορίες, στο Κοιμητήριο Θέρμης.

Ολα ξεκίνησαν χθες, όταν ο Θοδωρής Α., μαθητής της Β' τάξης του 15ου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης, σχόλασε νωρίτερα λόγω των εκλογών που έγιναν στο σχολείο του για την ανάδειξη 15μελούς συμβουλίου.

Μαζί με άλλους τέσσερις συμμαθητές και φίλους του επί χρόνια, μετέβησαν σε πολυκατοικία επί της οδού Μητροπόλεως, όπου διαμένει ένας από αυτούς. Ανέβηκαν στην ταράτσα από την ανασφάλιστη πόρτα και παίζοντας άρχισαν να περνούν από τη μια οικοδομή στην άλλη, πηδώντας από... ταράτσα σε ταράτσα.

Η παρέα των ανηλίκων βρισκόταν στην ταράτσα της γωνιακής οικοδομής της Μητροπόλεως με την Αγίας Σοφίας, τρεις ή τέσσερις οικοδομές μακριά από αυτήν από την οποία είχαν ξεκινήσει, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο 13χρονος πάτησε πάνω στο τζάμι κάλυψης του φωταγωγού.

Μπροστά στα έντρομα μάτια των φίλων του, αυτό υποχώρησε και ο Θοδωρής χάθηκε στο κενό. Σοκαρισμένοι οι τέσσερις μαθητές άρχισαν να καλούν σε βοήθεια και γείτονες κάλεσαν το ΕΚΑΒ, την αστυνομία και την πυροσβεστική.

Οπως έγινε γνωστό από άνδρες της πυροσβεστικής που πήγαν στο σημείο, το τζάμι του φωταγωγού δεν ήταν διαφανές αλλά βαμμένο με μαύρο χρώμα και ίσως ο άτυχος μαθητής να μην αντιλήφθηκε πως επρόκειτο για τζάμι.

Ο 13χρονος βρέθηκε στο βάθος του φωταγωγού, σε σημείο όπου δεν υπήρχε άμεση πρόσβαση από κάποιον κοινόχρηστο χώρο της οικοδομής, και βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Ο διασώστης του ΕΚΑΒ που έφτασε πρώτος χρειάστηκε να περάσει από το παράθυρο τουαλέτας κάποιου διαμερίσματος και διαπίστωσε πως ήταν νεκρός, ενώ στη συνέχεια οι διασώστες τον έβγαλαν από το παράθυρο άλλου διαμερίσματος.
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου