Κυριακή, Νοεμβρίου 09, 2014

AYTA EINAI TA 31 AKINHTA MEΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΠΟΥ ''ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ''...



Συνολικά 31 είναι τα ακίνητα μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου με οφειλές άνω των 300.000 ευρώ τα οποία βγαίνουν ...
σε πλειστηριασμό και τα στοιχεία των οποίων βρίσκονται ήδη ανηρτημένα στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.


Οι ενδιαφερόμενοι έχουν στη διάθεσή τους όλες τις χρηστικές πληροφορίες όπως το είδος του περιουσιακού στοιχείου (περιγραφή κλπ), τον αρμόδιο υπάλληλο του πλειστηριασμού, την τιμή της πρώτης προσφοράς, καθώς και τυχόν διαθέσιμες φωτογραφίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.publicrevenue.gr.

Ανάμεσα στα ακίνητα που ξεχωρίζουν είναι το γωνιακό κατάστημα της εταιρείας ένδυσης του Αντώνη Καρούζου στο Κολωνάκι το οποίο έχει «σπάσει» σε 14 κομμάτια και με συνολική αρχική τιμή που ξεπερνά τα 5 εκατ. ευρώ.

Σε πλειστηριασμό βγήκε και διαμέρισμα του επιχειρηματία Πρόδρομου Εμφιετζόγλου στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη με συνολικό εμβαδό 163 τ.μ. και τιμή εκκίνησης τις 640.000 ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση και επί της διαδικασίας με βάση την ισχύουσα νομοθεσία, η πρώτη τιμή για τον πλειστηριασμό δεν μπορεί να είναι μικρότερη από την αντικειμενική τιμή του ακινήτου, γεγονός το οποίο δημιουργεί προβλήματα λόγω του ύψους των τιμών αυτών.

Το καθεστώς αυτό πρόκειται να αλλάξει με αποτέλεσμα να λαμβάνονται υπόψη τα 2/3 της αντικειμενικής τιμής και αν δεν εκδηλώνεται ενδιαφέρον το 50% αυτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου