Πέμπτη, Νοεμβρίου 27, 2014

Ποιος είναι «γαλάζιος» βουλευτής που έταξε εκατομμύρια στους ΑΝΕΛ -Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον «κουμπαρά»

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου που έχουν προκαλέσει πολιτικό σεισμό πολλών Ρίχτερ. Μετά τη βόμβα μεγατόνων που έριξε υποστηρίζοντας πως “γαλάζιος” βουλευτής πρότεινε στην βουλευτή του, Σταυρούλα Ξουλίδου να της δώσει 3 εκατ. ευρώ, προκειμένου να ψηφίσει πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Καμμένος αποκάλυψε και το όνομα του βουλευτή. Όπως υποστηρίζει είναι ο Γιώργος Σούκουρης, ο οποίος είναι συνεργάτης ενός υπουργού και ενός υφυπουργού της κυβέρνησης Σαμαρά, ενώ διατελεί πρόεδρος σε τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας.
Ο κ. Καμμένος υποστήριξε πως θέλησε να τον καταγράψουν με κάμερα, ώστε να αξιοποιηθεί το υλικό από τη Δικαιοσύνη, ωστόσο εκείνος ακύρωνε συνεχώς το ραντεβού με την κ. Ξουλίδου και της ζητούσε να βρεθούν σε χώρο εκτός του γραφείου της.

Η αποκάλυψη

Την αρχή έκανε ο κ. Καμμένος, ο οποίος δήλωσε ότι το περιστατικό συνέβη πριν από τρείς μήνες, ενώ είπε πως αν και έγιναν προσπάθειες μέσω του τμήματος εκβιαστών της αστυνομίας να εγκλωβιστεί ο υπαίτιος, αυτό δεν κατέστη εφικτό καθώς διαρκώς άλλαζε τα ραντεβού που έδινε. Λίγη ώρα αργότερα, όμως, η κ. Ξουλίδου μιλώντας στο Blue Sky και στην εκπομπή του Ακη Παυλόπουλου προκάλεσε πολιτικό… μύλο.
Η κ. Ξουλίδου ανέφερε ότι «γαλάζιο στέλεχος μου πρότεινε χρηματικό ποσό για να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας» προσθέτοντας ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία με το συγκεκριμένο στέλεχος της ΝΔ της έγινε πρόταση με την οποία θα “έλυνε το οικονομικό της πρόβλημα”.
Η βουλευτής των ΑΝΕΛ ανέφερε ότι το συγκεκριμένο στέλεχος την ενημέρωσε πως ο Παναγιώτης Μελάς έχει δωροδοκηθεί για την εκλογή του Προέδρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου