Παρασκευή, Νοεμβρίου 28, 2014

Ξουλίδου: Προφανώς έπαιζε ρόλο μεσάζοντα αυτός που με πλησίασε...

Ο υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος, είναι στη λίστα των φίλων του Σουκουρη, στο Facebook...

Η βουλευτής των ΑΝΕΛ, Σταυρούλα Ξουλίδου, μιλώντας στον REAL FM και την εκπομπή του Μάκη Γεωργίου και του Τάκη Χατζή, υποστήριξε, πως, ο Γιωργος Σούκουρης έπαιζε ρόλο "μεσάζοντα", ενώ ζητησε...
την άρση του τηλεφωνικού της απορρήτου, από τον εισαγγελεά.
Επίσης, η Ξουλίδου ανέφερε, πως, ο υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος είναι στη λίστα των φίλων του Σουκούρη στο Facebook.

Οπως διαβάζουμε στο newpost.gr:

Την άρση του τηλεφωνικού της απορρήτου ζήτησε από τον εισαγγελέα, κατά την κατάθεσή της η βουλευτής των ΑΝΕΛ, Σταυρούλα Ξουλίδου, στο πλαίσιο των καταγγελιών της περί απόπειρας χρηματισμού ενόψει της προεδρικής εκλογής.
Μιλώντας στην εκπομπή του Τάκη Χατζή και του ΜάκηΓεωργίου στον Real Fm, ανέφερε ότι έδωσε αρκετά στοιχεία στον εισαγγελέα λεγοντας ότι υπήρξε πίεση εκ μέρους του κ. Γιώργου Σουκούρη, μέσω Facebook και τηλεφωνικών κλήσεων.
Η κυρία Ξουλίδου πρόσυεσε ότι δεν έχει ηχογραφημένες συνομιλίες. «Δρούσε για ίδια συμφέροντα, προφανώς έπαιζε τον ρόλο του μεσάζοντα» δήλωσε σημειώνοντας «αλίμονο αν μου έλεγε ποιος θα του έδινε τα λεφτά».
Ο κ. Καμμένος δεν γνώριζε το όνομα του κ. Σούκουρη όταν κατέθετε, επισήμανε η βουλευτής των ΑΝΕΛ.
Παράλληλα, η κυρία Ξουλίδου ανέφερε πως ο υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος είναι στη λίστα των φίλων του κ. Σουκούρη στο Facebook, χωρίς να υπονοήσει κάτι άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου