Τετάρτη, Νοεμβρίου 26, 2014

"Άναψαν τα αίματα" στη Βουλή μεταξύ Γεωργιάδη-Μακρή...


"Δεν μπορώ να αντισταθώ", είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης και σχολίασε την ομιλία της Ραχήλ Μακρή στη βουλή. Παίρνοντας το λόγο, η ανεξάρτητη βουλευτής του απάντησε ότι...
"γυρίσετε την χώρα σε παλαιότερες εποχές και χρόνια πίσω".

Μιλώντας για το σχέδιο νόμου του υπουργείου Παιδείας «Έρευνα, τεχνολογική ανάπτυξη και καινοτομία και άλλες διατάξεις», ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε:

«Η κυρία Μακρή έκανε μία εμπνευσμένη ομιλία όπου μας ενημέρωσε για μία ελληνίδα από την Κοζάνη, η οποία έχει πάει στο Τορόντο του Καναδά και δίνει τις μεγάλες της γνώσεις εκεί. Μία απλή ανάγνωση του νόμου που ισχύει για την έρευνα στον Καναδά θα πληροφορούσε την κυρία Μακρή ότι αυτό που κάνουμε εμείς σήμερα, ο Καναδάς το έχει κάνει πριν από 60 χρόνια».

«Τι μας είπε η κυρία Μακρή; Ταυτόχρονα κατήγγειλε εμάς που κάνουμε αυτό με το οποίο ο Καναδάς πήρε την κυρία από την Κοζάνη και μας καταγγέλλει ταυτοχρόνως γιατί επιτρέπουμε να φύγει η κυρία από την Κοζάνη και να πάει στον Καναδά, η οποία όμως πήγε λόγω του παλαιού νόμου που είχαμε, όχι λόγω του καινούργιου», συνέχισε.


Η ανεξάρτητη βουλευτής, μετά από λίγο του απάντησε: «Κύριε Γεωργιάδη, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε στο μυαλό σας ότι η αποδόμηση της δημόσιας έρευνας δεν παράγει αποτελέσματα».

«Αυτό το οποίο κάνετε σήμερα δεν είναι δυστυχώς να αντιγράψετε το πετυχημένο μοντέλο του Καναδά, που αν το κάνατε να είστε βέβαιος ότι θα το ψήφιζα και το γνωρίζετε καλά αυτό. Αυτό το οποίο όμως κάνετε, είναι γενικά να γυρίσετε την χώρα σε παλαιότερες εποχές και χρόνια πίσω», συμπλήρωσε η Ραχήλ Μακρή.
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου