Τετάρτη, Νοεμβρίου 26, 2014

Hurriyet Daily News: Αλκοολικός ο Αναστασιάδης που εκνευρίζεται όταν δεν βρίσκει το αγαπημένο του ουίσκι

Αίσθηση και αντιδράσεις προκαλεί άρθρο που δημοσιεύεται στην Hurriyet Daily News, σύμφωνα με το οποίο ο πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης, είναι αλκοολικός και ο εθισμός του αυτός είναι εμπόδιο στις διαπραγματεύσεις για την επίλυση του Κυπριακού.

Ο αρθρογράφος Γιουσούφ Κανλί συνδέει την επέμβαση στην καρδιά που πρόκειται να κάνει στη Νέα Υόρκη ο Κύπριος πρόεδρος με το πότε θα «καθαρίσει» ο οργανισμός του από το αλκόολ και θα βελτιωθεί η φυσική του κατάσταση, η οποία, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, έχει επιβαρυνθεί από το πρόβλημα αλκοολισμού.

Ο Γιουσούφ Κανλί αναφέρει ότι πολλοί αναγνώστες του, πολλοί εκ των οποίων είναι ελληνοκύπριοι τον «βομβαρδίζουν» με e-mails παραπονούμενοι ότι το να επικαλείται το «πρόβλημα αλκοολισμού» του Αναστασιάδη αποτελεί χτύπημα «κάτω από την ζώνη».

Ωστόσο ο Κανλί διερωτάται: «Είναι;», καθώς θεωρεί ότι ο «εθισμός» του Αναστασιάδη στο αλκόολ δεν είναι προσωπική του υπόθεση, αφού έχει επηρεάσει σε πολλές ξεχωριστές περιπτώσεις την πορεία του Κυπριακού το τελευταίο διάστημα.

Ο δημοσιογράφος μάλιστα παραθέτει προς επιβεβαίωση των ισχυρισμών του σειρά υποτιθέμενων περιστατικών παρουσιάζοντας έναν ανεξέλεγκτο και οξύθυμο Κύπριο Πρόεδρο «όταν δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στην αγαπημένη του μάρκα ουίσκι».
sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου