Σάββατο, Δεκεμβρίου 20, 2014

ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΥ ΤΟΥ Π.Ν. ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ALPHA 98,9 ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ Δ. ΒΕΡΥΚΙΟΥ




ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ... "ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ"!
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ
Το Fimotro δημοσιεύει ολόκληρη την καταγγελία του Αντιπλοιάρχου του Πολεμικού Ναυτικού Μωύσογλου Φιλίππου για την...
επαναλαμβανόμενη συκοφαντική δυσφήμιση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων από τον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9 και το δημοσιογράφο Δ. Βερύκιο.

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Του Μωυσόγλου Φιλίππου, Αντιπλοιάρχου του Πολεμικού Ναυτικού (ε.α), κατοίκου Αττικής, οδός Αραχόβης αρ. 44

ΚΑΤΑ

Της διοίκησης του Ραδιοφωνικού σταθμού ALPHA 989, με έδρα Θέση Πέτσα – Βακαλοπούλου Παλλήνη, στη διεύθυνση Studio Pro – Αμπελακίων.

Του δημοσιογράφου Δήμου Βερύκιου, στελέχους του Ραδιοφωνικού Σταθμού ALPHA 989


ΘΕΜΑ: Δυσφήμιση Στελεχών Ενόπλων Δυνάμεων από τον δημοσιογράφο Δήμο Βερύκιο


Την 1η Δεκεμβρίου 2014, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Αντιθέσεις» του Δημοσιογράφου Δήμου Βερύκιου, και συγκεκριμένα μεταξύ του 08:11:35 έως και 08:15:10 εδώ ο επονομαζόμενος δημοσιογράφος απρόκλητα, αναίτια και σύμφωνα με την προσφιλή του τακτική, προσέβαλε για άλλη μία φορά. την προσωπικότητα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, μέσω ακατανόμαστων χαρακτηρισμών και παρουσίασης προσωπικών του απόψεων, περί της φύσης του λειτουργήματος, που επιτελούμε, θίγοντας για πολλοστή φορά, βάναυσα το πατριωτικό συναίσθημα και φρόνημα των Στρατιωτικών, καθώς μας αποκάλεσε, πολλάκις με τον συκοφαντικό χαρακτηρισμό «Κοπρόσκυλα», ειρωνευόμενος συγχρόνως, την προσφορά μας προς την πατρίδα, απαξιώνοντας τις δυσκολίες, που έχει το λειτούργημα, που ασκούμε και τις συνέπειες αυτού, προς τις οικογένειες μας και εν τέλει προτείνοντας, ότι εμείς τα κοπρόσκυλα οι Στρατιωτικοί ,να παίρνουμε σύνταξη στα 70, δηλαδή να είμαστε η μόνη κοινωνική τάξη στην Ελλάδα που θα δουλεύουμε σαν σκλάβοι, μέχρι τα γηρατειά μας!
Επειδή το κύρος, η περηφάνια, η τιμή, η υπόληψη και η αξιοπρέπεια των Στρατιωτικών, εμού συμπεριλαμβανομένου, εθίγη για πολλοστή φορά (https://www.youtube.com/watch?v=buodsf2knEc είναι πολλά τα link) από τον δημοσιογράφο του σταθμού σας Δήμο Βερύκιο, με τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς και ειρωνικά σχόλια, που διετύπωσε εναντίον μας, ΑΠΑΙΤΩ εντός 10 ημερών από την λήψη της παρούσης επιστολής, πλήρη αποκατάσταση από τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο, αφενός με την ανάγνωση αυτής, από τον ίδιο, αφετέρου ζητώντας συγνώμη από το σύνολο των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, και κατά τη διάρκεια της πρωινής του εκπομπής «Αντιθέσεις» και κατά τη διάρκεια σχολιασμού του, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, της τηλεόρασης του ALPHA.
Σε διαφορετική περίπτωση και μετά το πέρας της δεκαήμερης προθεσμίας, σας ενημερώνω ότι προτίθεμαι να προβώ στην άσκηση μήνυσης, τόσο κατά του ραδιοφωνικού σας σταθμού, όσο και του δημοσιογράφου Δήμου Βερύκιου διά την αντικειμενική ευθύνη την οποία φέρεται, καθώς και στην άσκηση αγωγής αποζημιώσεως, αιτούμενος με την παρούσα, το ποσό του ενός εκατομμυρίου (1.000.000,00) ευρώ, προς χρηματική ικανοποίηση της ηθικής βλάβης, την οποία υπέστην εγώ προσωπικά, και κατά επέκταση τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, καθότι επιτρέψατε να δυσφημιστούν και να προσβληθούν ανεπανόρθωτα, εμού συμπεριλαμβανομένου. Το επιδικασθέν ποσό δε, θα εκχωρηθεί ισομερώς σε οικογένειες, οι οποίες απώλεσαν μέλος των, κατά την εκτέλεση του καθήκοντος των (Αξιωματικό και Υπαξιωματικό).
Κατόπιν των ανωτέρω και διαμαρτυρόμενος έντονα για την όλως προσβλητική, αντισυμβατική αντιεπαγγελματική και επαναλαμβανόμενη παράνομη συμπεριφορά του εν λόγω δημοσιογράφου σας,
ΣΑΣ ΚΑΛΩ
Εντός 10 ημερών από τη λήψη της παρούσης, να αποκαταστήσετε την υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια των Στρατιωτικών, την ίδια ώρα και από την ίδια εκπομπή του Δημοσιογράφου Δήμου Βερύκιου «Αντιθέσεις» καθώς και από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha κατά τη διάρκεια του οποίοι εμφανίζεται ως σχολιαστής ο εν λόγω δημοσιογράφος,
Την δημοσίευση στο site του σταθμού σας της παρούσης επιστολής
Επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου προς αναζήτηση ποινικών και αστικών ευθυνών

Φίλιππος Γ. Μωυσόγλου


Αντιπλοίαρχος Πολεμικού Ναυτικού (ε.α)
BSc Διεθνείς Σχέσεις
MSc Στατιστικής


ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ Ν. ΔΕΝΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ Δ. ΒΕΡΥΚΙΟΥ
ΠΡΟΣ: ΥΕΘΑ Κύριο Δένδια
ΚΟΙΝ: (i) Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μ. Κωσταράκο
(ii) Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγο Χ. Μανωλά Σ.Ξ.
(iii) Α/ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ε. Αποστολάκη Π.Ν.
(iv) Α/ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Ε. Τουρνά Π.Α.

ΘΕΜΑ: Δυσφήμιση Στελεχών Ενόπλων Δυνάμεων από τον δημοσιογράφο Δήμο Βερύκιο

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
σε συνέχεια της από 14 Νοεμβρίου επιστολής μου, με θέμα την ενημέρωσης σας αλλά και των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων, επανέρχομαι για να σας ενημερώσω για την νέα επίθεση και άνευ ορίων συκοφαντική δυσφήμιση του εν λόγω δημοσιογράφου, εναντίον των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, των οποίων είστε και ο πολιτικός προϊστάμενος.
Και συγκεκριμένα την 1η Δεκεμβρίου 2014, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Αντιθέσεις» του Δημοσιογράφου Δήμου Βερύκιου, και συγκεκριμένα μεταξύ του 08:11:35 έως και 08:15:10 http://www.alpha989.com/Media.aspx?a_id=1338&item=14005&prodId=144 ο επονομαζόμενος δημοσιογράφος απρόκλητα, αναίτια και σύμφωνα με την προσφιλή του τακτική, προσέβαλε για άλλη μία φορά. την προσωπικότητα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, μέσω ακατανόμαστων χαρακτηρισμών και παρουσίασης προσωπικών του απόψεων, περί της φύσης του λειτουργήματος, που επιτελούμε, θίγοντας για πολλοστή φορά, βάναυσα το πατριωτικό συναίσθημα και φρόνημα των Στρατιωτικών, καθώς μας αποκάλεσε, πολλάκις με τον συκοφαντικό χαρακτηρισμό «Κοπρόσκυλα», ειρωνευόμενος συγχρόνως, την προσφορά μας προς την πατρίδα, απαξιώνοντας τις δυσκολίες, που έχει το λειτούργημα, που ασκούμε και τις συνέπειες αυτού, προς τις οικογένειες μας και εν τέλει προτείνοντας, ότι εμείς τα κοπρόσκυλα οι Στρατιωτικοί ,να παίρνουμε σύνταξη στα 70, δηλαδή να είμαστε η μόνη κοινωνική τάξη στην Ελλάδα που θα δουλεύουμε σαν σκλάβοι, μέχρι τα γηρατειά μας!
Επειδή το κύρος, η περηφάνια, η τιμή, η υπόληψη και η αξιοπρέπεια των Στρατιωτικών, εμού του ιδίου συμπεριλαμβανομένου, εθίγη για πολλοστή φορά (https://www.youtube.com/watch?v=buodsf2knEc είναι πολλά τα link τα οποία αποδεικνύουν την επαναλαμβανόμενη απαράδεκτη και απαξιωτική συμπεριφορά του ), σας καλώ για άλλη μία φορά να πάρετε θέση, και να ανακαλέσετε άμεσα την δημοσιογραφική διαπίστευση και την οριστική απομάκρυνση από το ΥΠΕΘΑ του Δήμου Βερύκιου. Εάν και αυτήν τη φορά δεν το πράξετε, θα είναι σαν να αποδέχεστε ότι το προσωπικό στο οποίο προΐσταστε, είναι «κοπρόσκυλα» και όχι μόνο, σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις του συγκεκριμένου δημοσιογράφου.
Άλλωστε κύριε Υπουργέ εάν το επεισόδιο, που έλαβε χώρα, στην πύλη του υπουργείου σας πρόσφατα μεταξύ του Υ/ΓΕΝ και του σκοπού, σας έβγαλε από τα ρούχα σας, από πού πρέπει άραγε να βγείτε τώρα, ακούγοντας να αποκαλούν το σύνολο των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.
Επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου
Φίλιππος Μωυσόγλου

Αντιπλοίαρχος Πολεμικού Ναυτικού (ε.α)
BSc Διεθνείς Σχέσεις
MSc Στατιστικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου