Δευτέρα, Δεκεμβρίου 22, 2014

«Ναι» στον Στ. Δήμα λένε τώρα οι Καπερνάρος, Οικονόμου και Κουράκος! ...


Κινήσεις ανεξάρτητων στην σκακιέρα προεδρικής εκλογής. Υπέρ της Υπέρ του Σταύρου Δήμα προσανατολίζονται να ταχθούν, στη δεύτερη ψηφοφορία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, οι Βασίλης Καρπερνάρος, Γιάννης Κουράκος και Βασίλης Οικονόμου.
Ο μεν ...
Β. Καπερνάρος που θα μετέχει σε νέο κόμμα μαζί με τον Τάκη Μπαλτάκο, αλλάζει ουσιαστικά στάση σε σχέση με τον πρόσφατο παρελθόν, ενώ οι άλλοι δύο ανεξάρτητοι διευκρινίζουν πως θα στηρίξουν τον κυβερνητικό υποψήφιο για την ΠτΔ, λίγη ώρα μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού.

Πιο συγκεκριμένα, ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Οικονόμου δήλωσε στο iefimerida.gr ότι «το διάγγελμα Σαμαρά ικανοποιεί την πρόταση που κάναμε οι 8 βουλευτές, στην οποία και εξακολουθώ να επιμένω μετά την πρώτη ψηφοφορία. Από τη στιγμή που έχουμε αυτή τη συναινετική διάθεση από τον πρωθυπουργό, θα βαδίσουμε με θετικό τρόπο για τις εξελίξεις».

Ο Γιάννης Κουράκος σημείωσε στοnewsit.gr πως «στην πρώτη ψηφοφορία ψήφισα 'παρών'. Με δήλωσή μου εξηγούσα υπό ποιες προϋποθέσεις θα μετέβαλε το 'παρών' σε θετική ψήφο. Το διάγγελμα του πρωθυπουργού ανταποκρίνεται στο σύνολο των προυποθέσεων που έθεσα. Έτσι μου επιτρέπεται να ψηφίσω για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Σταύρο Δήμα με τον οποίο συνδέομαι από παλιά με βαθιά φιλία».

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Καπερνάρος μιλώντας στα parapolitika.gr άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγή στάσης του, δηλώνοντας πως «τώρα το λόγο έχει η απέναντι πλευρά η οποία θα πρέπει να απαντήσει και είτε συμφωνήσει είτε να κάνει αντιπρόταση. Για να δούμε ποιοι θέλουν εκλογές. Δεν υπάρχει κανένας που θέλει τους Έλληνες διχασμένους».
Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου