Σάββατο, Δεκεμβρίου 13, 2014

Η ξανθιά του υπουργού!



ΣΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ

Ξανθιά μηχανή του sex η οποία έχει ήδη πετάξει τα μάτια έξω του γνωστού μπούγκα-μπούγκα γαλάζιου πολιτικού, ο οποίος κατέχει θέση-κλειδί στη βουλή των Ελλήνων-πλήρωνε κορόιδο-και η οποία...απέτυχε να θεραπεύσει την κατάθλιψη γνωστού τηλεοπτικού προσώπου, παρά τις ηδονές που του προσέφερε, απειλεί την κυβέρνηση.

Η ξανθιά ζει ένα απίστευτο πάθος με υπουργό, η σύζυγος του οποίου πήγε ήδη στον δικηγόρο για να ζητήσει διαζύγιο. Ο υπουργός από την άλλη της νοίκιασε σπίτι κοντά στο υπουργείο.

Στην περίπτωση της ξανθιάς ισχύει απόλυτα ότι το μουνί σέρνει καράβια-ιδιαίτερα όταν πρόκειται για σαπιοκάραβα σαν την συγκυβέρνηση του διεφθαρμένου πελατειακού κράτους της Κολομβίας των Βαλκανίων, την οποία επιχειρεί να στηρίξει με εκβιασμούς ο Τζόνι Γουόκερ Γιουνκέρ, το Αφεντικό των Παγκόσμιων Φοροφυγάδων που φιλοξενεί το Λουξεμβούργο.Κάτι τύποι σαν τον Γιουνκέρ έχουν βγει παγανιά να τρομοκρατήσουν τους Ελληνες μην τυχόν και πάψουν να είναι πειραματόζωα στο έλεος ενός διεφθαρμένου πολιτικού προσωπικού.

Ιδού τη γράφει ο φοβερός ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ για την ξανθιά γαζέλα που έχει ρουφήξει το υπουργό μας.
Τελικά αυτή η συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠαΣοΚ δεν είχε μόνο πολιτικά αποτελέσματα αλλά και οφέλη σε καθαρά προσωπικό επίπεδο. Να, πάρτε για παράδειγμα μία συνεργάτιδα (ξανθιά και δίμετρη) πρωτοκλασάτου στελέχους της ΝΔ, που μετά την παρέλευση ορισμένων μηνών στην υπηρεσία του, τη γνωρίζει σε πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΠαΣοΚ, ο οποίος την προβίβασε σε επιστημονικό συνεργάτη του. Ως εδώ καλά, θα πείτε. Ελα όμως που το έμαθε η σύζυγος του στελέχους (όπως έμαθε και διάφορα άλλα «κατορθώματα» του συζύγου της) και τώρα ζητεί διαζύγιο. Πήγε χθες σε δικηγόρο. Να σκεφτείτε ότι η υπόθεση έφθασε ακόμη και στο Μέγαρο Μαξίμου και συνεργάτες του Πρωθυπουργού ρωτούσαν να μάθουν τι συμβαίνει και πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση. Πονηρές ημέρες, σου λέει, έρχονται...
courdisto portocali

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου