Σάββατο, Δεκεμβρίου 20, 2014

Ηχητικό ντοκουμέντο από τη συνομιλία Αποστολόπουλου - Χαϊκάλη


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ενα ηχητικό απόσπασμα διάρκειας 9 λεπτών από το επίμαχο βίντεο της καταγγελίας του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Παύλου Χαϊκάλη, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, μέσω... της ιστοσελίδας parapolitika.gr
Στο απόσπασμα αυτό, το οποίο έχει καταγραφεί μέσω κρυμένης κάμερας σε καφετέρια ξενοδοχείου, ο Αποστολόπουλος αναφέρεται ευθέως σε ένα ποσό 600.000 έως 700.000 ευρώ που προτίθεται να δώσει άμεσα στον βουλευτή, προκειμένου να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Στα φέρνα και στ' ακουμπάω στα ποδαράκια σου» ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά.

«Έξι - επτά κατοστάρικα τώρα. Θα τα τσεκάρω ένα – ένα (σ.σ. τα χαρτονομίσματα) μήπως είναι "χτυπημένα" από εγκληματική ενέργεια και στα δίνω αμέσως» λέει ακόμη απευθυνόμενος στον βουλευτή των ΑΝΕΛ. Αφήνει ακόμη να εννοηθεί ότι θα επιχειρήσει να δώσει χρήματα και σε άλλους βουλευτές, λέγοντας «υπάρχουν κι άλλοι, δεν είναι μόνο εσύ».

Επίσης του εξηγεί πως θα «ξεπλύνει» τα χρήματα μέσω τραπεζικού λογαριασμού στην Ελβετία και κατόπιν τοποθετήσεως τους σε ράβδους χρυσού. «Όταν περάσει η φασαρία τον Φλεβάρη θα τα κάνουμε χρυσό. Λίγα-λίγα. Δέκα-δέκα, είκοσι–είκοσι. Σιγά-σιγά. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά. Να βελτιώσεις και συ λιγάκι τη ζωή σου».

Ο Αποστολόπουλος επιμένει ότι η συναλλαγή πρέπει να γίνει πάραυτα: «Αν δεν το κάνουμε απευθείας δεν θα ψηφίσεις». Ο Χαϊκάλης αντιπροτείνει: «Αύριο το πρωί;» ρωτάει.

«Αύριο το πρωί όχι. Θα χρειαστεί τουλάχιστον μία μέρα... Θα στα φέρω εδώ για λόγους ασφαλείας. Στα φέρνω και στ΄ ακουμπάω στα ποδαράκια σου», λέει ο Αποστολόπουλος.

Η νέα συνάντηση των δύο κανονίστηκε να γίνει αφού προηγηθεί η ανταλλαγή σχετικών μηνυμάτων στα κινητά. «Θα σου στείλω μήνυμα» αναφέρει ο Αποστολόπουλος. «Συνθηματικά, να μου γράφεις γκόμενα» απαντά ο Χαϊκάλης. «Όχι γκόμενα δεν σε γράφω» ξαναλέει ο Αποστολόπουλος.

Πηγή: parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου