Σάββατο, Ιανουαρίου 31, 2015

ΣΥΡΙΖΑ:ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΥ


Τώρα η νέα κυβέρνηση, αντιμετωπίζει τα δύσκολα. Δεν εχει φυσικά το βάρος της "συνεχούς κατάφασης" που έσερνε η προηγούμενη. Δεν έχει δώσει δηλαδή, το στίγμα της δουλικότητας που χαρακτήριζε την κυβέρνηση Αντωνάκη-Βαγγελάκη. Αυτο δίνει ενα τόνο ...
ρομαντισμού στις αντιδράσεις της. Οπως αυτές τις αντιδράσεις του κου Βαρουφάκη...Γλυκύτατες και τσαμπουκαλήδικες. Ρομαντικές. Ολοι ευχόμαστε να του βγει... Γιατι εάν του βγει σημαίνει οτι μέχρι σημερα ζούσαμε στην αθλιότητα.
Ομως όλες αυτές οι δηλώσεις της ρομαντικής πρώτης περιόδου που όλοι οι υπάλληλοι θα επιστρέψουν, η ΕΡΤ θα επαναλειτουργήσει, τα λιμάνια θα μοιρασθούν...στα δυο κλπ κλπ δημιουργούν εναν θόρυβο μια κεκτημένη ταχύτητα που μπορεί να οδηγήσει σε μια κλεισμένη αμπαρωμένη πόρτα. Σαν να τρέχεις δηλαδή, να κάνεις ρεκόρ...ρομαντισμού και καλών προθέσεων κι αντί να φθάσεις και να κόψεις το νήμα, να πέφτεις σε μια πόρτα...Ή περνάς απο μέσα και δείχνεις ότι εκτός απο μαραθωνοδρόμος είσαι και Μπρους Λη ,ή λιποθυμάς απο την πρόσκρουση πάνω της.


Καποιος πρέπει να πει στους υπαυργους. να μην μιλάνε.Λαθος που μιλάνε.Λένε πολλα και γρηγορα θα εκτεθουν γιατι τα μισα τουλαχιστον δέν θα μπορέσουν να τα εφαρμόσουν.
Ας καταλάβουν οι ρομαντικοι. οτι οι πολιτες απο το ευρυτερο φάσμα της πολιτικης. ακομη και απο την δεξιά .δέν τους ψηφισαν για να αλλαξουν τα πάντα. γιατι δέν μπορουν.Τους επελεξαν για να μπορέσουν να παλεψουν για καλυτερες συνθηκες στην καθημερινότητα του ερμου του Ελληνα και για προσπάθειες που σχετίζονται με περισσοτερες δοσεις στην αποπληρωμή του χρέους...Μια ανάσα δηλαδη.Κατι ...σαν Κωτσοβολος.
Δεν περιμένουν θαυματα οι Ελληνες.Δεν θελουν ομως να ακουν και παιδικες εκθέσεις.Λιγη σοβαροτητα κυριοι του Συριζα.Δεν εχουμε απέναντι μας ευγενικούς κυρίους της αναγέννησης...Η περιοδος του ρομαντισμου περασε...Μην κανουν οι ρομαντικοι του Συριζα μαγκα τον αθλιο Αντωνακη και τον Βαγγελάκη.Κρίμα ειναι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου