Κυριακή, Μαρτίου 01, 2015

Ο Σταύρος Ψυχάρης σαλπίζει το νέο «σχέδιο Πυθία».



Θυμάστε το προηγούμενο «σάλπισμα» του αγγέλου της δημοσιογραφικής αποκάλυψης κυρίου Ψυχάρη; Ναι, ήταν όταν ο Κώστας Καραμανλής είχε κάνει το μεγάλο άνοιγμα της πολιτικής των αγωγών. Μία ευφυής πολιτική κίνηση που σήμερα με τα γεγονότα της Ουκρανίας, δικαιώνεται στο ακέραιο. Σήμερα, αποκαλύπτεται ότι η Κλίντον...έπαιρνε μαύρο χρήμα από το Κατάρ και ο προστατευόμενος της, Παπανδρέου, όλως τυχαίως γκρέμισε την πολιτική των αγωγών με την Ελλάδα «συμπτωματικά» σήμερα να ψωνίζει πετρέλαιο από το Κατάρ!
Ο Σταύρος Ψυχάρης λοιπόν είχε απόλυτο δίκιο τον Ιούνιο του 2007 όταν «ενημέρωνε» τον Καραμανλή οτι θα ακολουθήσει χάος εξ’ αιτίας της πολιτικής του.
Σήμερα λοιπόν, ο κύριος Ψυχάρης επανέρχεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και προαναγγέλει την τιμωρία της νεας κυβέρνησης από τα ισχυρά συμφέροντα τα οποία έθιξε.

«Όταν τους δοθεί η ευκαιρία, θα μας εκδικηθούν».
Αυτή την φορά λοιπόν η κυβέρνηση οφείλει να προασπίσει τα συμφέροντα του Ελληνισμού, χωρίς ιδεοληψίες ή «ευαισθησίες». Εκτός από την απαιτούμενη Νέμεσι που οφείλουμε στους σφαγείς του Ελληνισμού, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος θα πρέπει να ετοιμάσουν την άμυνα της χώρας απέναντι στην επίθεση που έρχεται.
Ακόμα και αν αυτή η «άμυνα» σημαίνει να χτυπήσουμε σκληρά, χειρουργικά και αμείλικτα τα κέντρα που θησαυρίζουν στην γενοκτονία του λαού.
Ναι, συμφωνούμε ότι κάθε ζωή ειναι σεβαστή. Καμμία ανθρώπινη ζωή όμως δεν μπορεί να είναι υπεράνω της επιβίωσης του Ελληνισμού, ειδικά οι ζωές των δολοφόνων του.



Posted by olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου