Δευτέρα, Ιουλίου 06, 2015

Δεν χορταίνω να βλέπω Ελληνίδες (ΦΩΤΟ)


Η Μύκονος φέτος είναι στα καλύτερά της παρά την οικονομική κρίση το νησί των ανέμων συνεχίζει να τραβάει σαν μαγνήτης τις Ελληνίδες celebrities



Στο πιο διάσημο παραθεριστικό κέντρο της Μεσογείου για διασημότητες, είτε εντός είτε εκτός της χώρας αφού βλέπουμε όλο και...τακτικότερα φιγούρες από το διεθνές Jet set, περπατάνε μέσα στα στενά δρομάκια του νησιού.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό, αγαπούν να δείχνουν το κορμί τους στις παραλίες της Μυκόνου όπου αρκετοί σε ρόλο παπαράτσι περιμένουν καρτερικά για να τις φωτογραφίσουν.

Έτσι, φοράνε τα μαγιό τους και βγαίνουν δήθεν μου τάχα μου και περιμένουν ώστε να τύχη... να τις απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός.

Οι Ελληνίδες celebrities ακόμη μια φορά ξεχύθηκαν στις αγαπημένες παραλίες και την περασμένη εβδομάδα για να βρέξουν το κουρασμένο τους κορμί, με σκοπό να τρελάνουν όλους εμάς που περιμένουμε καρτερικά τον Αύγουστο να πάμε στο χωριό μας.

Εκεί ήταν η Ανατολή Γρηγοριάδου, που την παρουσιάσαμε λίγες μέρες πριν, που για όσους δεν την γνωρίζεται πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1, «Μπρούσκο», μέχρι το αγαπημένο κορμί της εγχώριας σόου μπιζ Χριστίνα Στεφανίδη, το φωτομοντέλο Έλλη Παπαγγελή, η λαμπερή Κατερίνα Ευαγγελινού, η Τάμτα Μαστοράκη, που συνεχίζουν να δίνουν δυναμικό «παρών» και αυτό το καλοκαίρι στη Μύκονο.

Απολαύστε τις όμορφες Ελληνίδες:

Ανατολή Γρηγοριάδου





Τάμτα Μαστοράκη





Κατερίνα Ευαγγελινού





Έλλη Παπαγγελή





Χριστίνα Στεφανίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου